Praet: "Als we zo blijven spelen pakken we de titel"

Paars-wit haalde deze keer wel op mentaliteit de drie broodnodige punten binnenhalen. "We toonden vandaag een excellente mentaliteit", aldus Dennis Praet. 


"We hebben er voor gevochten. Als we blijven spelen zoals we nu doen, kunnen we de titel nog pakken. Wij hebben er trouwens altijd nog in geloofd, jullie niet."
Volgende week komt immers Brugge op bezoek in het Astridpark. Voor de vijfde keer een confrontatie met de aartsrivaal, geen van de vorige vier werd gewonnen door Anderlecht. "Maar ik vind dat Brugge niet meer in zijn beste doen zit", zegt Praet. "Maar we zijn voorzichtig. We kunnen iets halen als we 100 procent geconcentreerd zijn en ons voetbal spelen."Praet is koortsachtig op zoek naar een goaltje. En eigenlijk was die assist niet bedoeld als assist. "Ik trapte eigenlijk naar doel, maar het ging verkeerd. Dat was eigenlijk de verkeerde keuze, maar draaide goed uit. En het zal toch wel als assist gerekend worden zeker?", lachte hij.
Ook in de tweede helft probeerde Praet het nog een paar keer. "De keeper pakt er één schitterend. Ik hoop wel dat die goal niet te lang meer uitblijft. Als ik er één maak, ben ik weer vertrokken. Daar ben ik zeker van."
Praet is wel blij met het niveau dat hij haalt sinds zijn blessure. "Ik denk dat ik elke week beter word. Vandaag speelde ik goed, enkel de kers op de taart ontbrak nog hé." Voetbalkrant

praet charleroi

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...