Praet: "Als we zo blijven spelen pakken we de titel"

Paars-wit haalde deze keer wel op mentaliteit de drie broodnodige punten binnenhalen. "We toonden vandaag een excellente mentaliteit", aldus Dennis Praet. 


"We hebben er voor gevochten. Als we blijven spelen zoals we nu doen, kunnen we de titel nog pakken. Wij hebben er trouwens altijd nog in geloofd, jullie niet."
Volgende week komt immers Brugge op bezoek in het Astridpark. Voor de vijfde keer een confrontatie met de aartsrivaal, geen van de vorige vier werd gewonnen door Anderlecht. "Maar ik vind dat Brugge niet meer in zijn beste doen zit", zegt Praet. "Maar we zijn voorzichtig. We kunnen iets halen als we 100 procent geconcentreerd zijn en ons voetbal spelen."Praet is koortsachtig op zoek naar een goaltje. En eigenlijk was die assist niet bedoeld als assist. "Ik trapte eigenlijk naar doel, maar het ging verkeerd. Dat was eigenlijk de verkeerde keuze, maar draaide goed uit. En het zal toch wel als assist gerekend worden zeker?", lachte hij.
Ook in de tweede helft probeerde Praet het nog een paar keer. "De keeper pakt er één schitterend. Ik hoop wel dat die goal niet te lang meer uitblijft. Als ik er één maak, ben ik weer vertrokken. Daar ben ik zeker van."
Praet is wel blij met het niveau dat hij haalt sinds zijn blessure. "Ik denk dat ik elke week beter word. Vandaag speelde ik goed, enkel de kers op de taart ontbrak nog hé." Voetbalkrant

praet charleroi

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...