Praet: "Als we zo blijven spelen pakken we de titel"

Paars-wit haalde deze keer wel op mentaliteit de drie broodnodige punten binnenhalen. "We toonden vandaag een excellente mentaliteit", aldus Dennis Praet. 


"We hebben er voor gevochten. Als we blijven spelen zoals we nu doen, kunnen we de titel nog pakken. Wij hebben er trouwens altijd nog in geloofd, jullie niet."
Volgende week komt immers Brugge op bezoek in het Astridpark. Voor de vijfde keer een confrontatie met de aartsrivaal, geen van de vorige vier werd gewonnen door Anderlecht. "Maar ik vind dat Brugge niet meer in zijn beste doen zit", zegt Praet. "Maar we zijn voorzichtig. We kunnen iets halen als we 100 procent geconcentreerd zijn en ons voetbal spelen."Praet is koortsachtig op zoek naar een goaltje. En eigenlijk was die assist niet bedoeld als assist. "Ik trapte eigenlijk naar doel, maar het ging verkeerd. Dat was eigenlijk de verkeerde keuze, maar draaide goed uit. En het zal toch wel als assist gerekend worden zeker?", lachte hij.
Ook in de tweede helft probeerde Praet het nog een paar keer. "De keeper pakt er één schitterend. Ik hoop wel dat die goal niet te lang meer uitblijft. Als ik er één maak, ben ik weer vertrokken. Daar ben ik zeker van."
Praet is wel blij met het niveau dat hij haalt sinds zijn blessure. "Ik denk dat ik elke week beter word. Vandaag speelde ik goed, enkel de kers op de taart ontbrak nog hé." Voetbalkrant

praet charleroi

RSC Anderlecht - Genk is volledig uitverkocht
Youth League: Ook youngsters kunnen niet winnen van PSG
Marc Degryse: "Het echte Anderlecht is terug"
Appiah: "Shirts van Neymar of Mbappé interesseren me niet"
Michel Verschueren: "Goeie prestatie van RSCA nu nog beter afwerken"
Gerkens: "Voldoende kansen gekregen, maar maken die niet af"
Lichte blessure voor Kums en Trebel
Josue Sa wisselde shirt met Neymar
Blunder Svilar komt Benfica duur te staan
Weiler kan bondscoach worden van Oostenrijk
Vanhaezebrouck: "Ik kan alleen maar 'chapeau' zeggen tegen Gerkens"
De Witte: "Prestatie van Anderlecht mag gezien worden"
Emery prijst gretig Anderlecht
Deschacht: "Je speelt goed en hebt kansen dan is die 0-4 jammer"
Hanni: "Dit is een ontgoocheling"

Meer nieuws...