Hasi: "Champions League-niveau gespeeld en toch verloren"

Na een 2-1 nederlaag bij AA Gent ziet het er niet goed uit voor Anderlecht. Met nog vijf matchen te spelen, tellen ze zes en vier punten minder dan respectievelijk Club Brugge en AA Gent. Volgens Besnik Hasi verdient zijn ploeg meer. 


Voor Anderlecht was het de derde nederlaag in drie matchen op verplaatsing in Play-off I.
"Wij hadden de betere kansen in de eerste helft en in de tweede helft brachten we heel goed voetbal. Maar het is een wet in deze sport dat als je niet scoort, je het deksel op de neus krijgt. We krijgen in deze play-offs niet wat we verdienen. Alleen onze match op Standard was echt slecht", stelde Besnik Hasi bij Sporza Radio.
 

Aleksandar Mitrovic miste tegen AA Gent een hele resem kansen, terwijl Anthony Vanden Borre laks verdedigde bij de winning goal van de thuisploeg. Hoe kijkt Besnik Hasi aan tegen die gebeurtenissen? "Niet alleen Vanden Borre gaat daar in de fout, iedereen moet zijn werk doen", zegt Hasi bij Het Nieuwsblad. 
"Maar het was wel een overbodige fout. Zijn tegenstander kon nergens naartoe, en hij kreeg dekking van twee medespelers. De ontgoocheling is groot, want we hebben vandaag op Champions League-niveau gespeeld en toch gaan we de boot in." 


"Mijn ploeg moet leren dat als de overwinning er niet in lijkt te zitten - en dat leek zo na al die missers - toch zeker dat ene puntje vast te houden. Mitrovic miste twee of drie opgelegde kansen, maar ik vergeet niet dat hij al veel doelpunten voor ons gemaakt heeft. Missers kunnen gebeuren. Maar dan moeten we achteraan wel het resultaat vasthouden." 


hasi gent

Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren
Clasico in Beker van BelgiŽ
Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"

Meer nieuws...