Hasi: "Nu bevestiging brengen op verplaatsing"

Besnik Hasi zag zijn ploeg heel sterk reageren na de nederlaag op Club Brugge. Tegen KV Kortrijk werd het goede spel ditmaal beloond met een zege. Donderdag trekken Hasi en co naar de Ghelamco Arena voor de topper en eerder deze week was Hein Vanhaezebrouck nog lovend over Anderlecht. 


"Typisch", aldus Hasi bij Het Nieuwsblad. "Als Hein tegen Anderlecht speelt, zijn we altijd de beste ploeg ter wereld. Het is een erg moeilijke verplaatsing, want AA Gent is de voorbije weken gegroeid met onder meer Moses en Pedersen. Het eerste kwartier zal cruciaal worden, want ze zullen met veel enthousiasme beginnen, ondanks die klop die ze te verwerken kregen tegen Brugge. Ze verdienden toen te winnen."


"Maar we gaan niet puur verdedigen, we gaan zeker ook aanvallen. En ook wij zijn gegroeid. Met Defour, Praet en Tielemans draait het steeds beter op het middenveld en achteraan hebben we met Mbemba meer stabiliteit. Maar Hasi zag nog meer redenen tot optimisme. Met Mbemba erbij hebben we meer stabiliteit achteraan en kunnen we ook hoger opschuiven. Hij laat de ploeg toe om hoger te gaan spelen. Maar ik zag tegen Kortrijk ook weer de oude Najar. En Mitro die heeft serieuze stappen gezet. Als we die drie punten hadden gekregen die we verdienden tegen Club, dan hadden we er heel goed voor gestaan." 


"We hebben al heel moeilijke verplaatsingen achter de rug, vooral die op Standard was de slechtste. Op Brugge hebben we daar heel positief op gereageerd en ons voetbal teruggevonden en daarop thuis bevestigd tegen Kortrijk. Nu moeten we bevestiging brengen op verplaatsing."

VoetbalBelgië

hasi gent

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...