Hasi: "Anderlecht wordt niet op dezelfde manier behandeld"

Zoals gedacht en geschreven: Anderlecht staat op zijn achterste poten omdat Silvio Proto wordt opgeroepen door de Reviewcommissie. Niet de fout, wel de willekeur van de instantie wordt door Besnik Hasi fel op de korrel genomen.Hasi was duidelijk in zijn wiek geschoten door de beslissing om Proto op te roepen. "Het is bizar, er zit geen lijn in. Ik zag de voorbije maanden veel fases, ik ga geen namen noemen, waarbij er niemand werd opgeroepen. En nu gebeurt het wel. Daar kan ik met mijn verstand niet bij", aldus Hasi.
"Anderlecht wordt niet op dezelfde manier behandeld. Ik zag veel gelijkaardige tackles die niet beoordeeld werden. Ik zie wat ik zie. Als je het op n match doet, moet je het op alle matchen bestraffen."
Dat Anderlecht zich benadeeld voelt, mag duidelijk zijn. Al betwisten ze niet dat Proto rood had moeten krijgen. "Maar het was goal. We spelen geen basket h. Daar krijg je een goal plus nog eentje extra. Daarbij, Proto wou niemand blesseren. Chevalier speelde gisteren ook gewoon h."Maar een schorsing zullen ze wellicht niet ontlopen. Al zullen ze bij Anderlecht deze keer niet gedwee meegaan in de beslissing. "Of ik ga vragen om in beroep te gaan? Sr et certain! Ik blijf het zeggen: dit is pure willekeur."
Dat Davy Roef wordt klaargestoomd na zijn hamstringblessure. "Davy heeft de individuele training met de keeperstrainer hervat. Volgende week moet hij normaal gezien aanpikken", zei Hasi nog.Voetbalkrant

hasi proto

Acheampong: "Paar clubs uit Engeland hebben interesse"
Tielemans: "Ze toonden echt dat ze mij wilden"
Anderlecht doet beter dan Ajax tegen Manchester United
Russische voorzitter Monaco: "Er was veel belangstelling voor Tielemans, maar heeft toch voor Monaco gekozen"
Duurste Belgische transfer
Het is officieel: Youri Tielemans voetbalt in Monaco
Frutos: "Ja, ik was klaar om Besnik Hasi op te volgen"
Hanni: "Ik kon elders pak meer verdienen dan bij Anderlecht"
Anderlecht wil Wasilewski als scout
Frank Boeckx met succes geopereerd aan rug
Qatar of China wenkt voor Hamdi Harbaoui
Isaac Kiese Thelin wordt een jaar extra gehuurd van Bordeaux
Anderlecht denkt aan bouw van hoge nieuwe tribune
Anderlecht wil heel ver gaan voor Sven Kums
Doumbia wil Anderlecht verlaten

Meer nieuws...