Najar: "Ik ben gelukkig bij Anderlecht"

Andy Najar kent een wisselvallig seizoen. Met zijn werkkracht is hij een belangrijke schakel, maar hij scoort te weinig. De Hondurees vertelt in La Dernière Heure dat hij gelukkig is bij Anderlecht.


“Acheampong en ikzelf zijn er om assists te geven en doelpunten te maken. Maar soms krijgen we daar simpelweg niet de kans voor”, aldus een geprikkelde Najar.
Hij beseft wel dat het beter moet: “Ik doe er alles aan om de ploeg te dienen en ik lever heel veel defensief werk af. Ik ben er om Mitrovic te helpen. Hij is de doelpuntenmaker”, aldus de Hondurees.


Hier en daar duiken ook transferverhalen op: Ik heb duidelijk gezegd dat ik gelukkig ben bij Anderlecht. Als ik de kans krijg op een mooie transfer, waarom niet? Komt die er niet, geen probleem. Over al contacten zijn met andere clubs? Het is mijn manager die zich daarmee bezighoudt. Ik heb hem gezegd dat hij mij daarmee momenteel niet moet lastig vallen."


"Indien er zich een transfer aanbied, zullen we dat in overweging nemen. Als Andy vertrekt zal dat voor een club zijn die op een hoger niveau speelt. We zijn ons bewust dat Anderlecht de kans gegeven heeft aan Najar om zich in de kijker te spelen. Paars-wit moet zelf ook iets overhouden in een eventuele deal. De club is altijd eerlijk geweest met Andy en ik wil die goede relatie dan ook behouden", reageert zijn makelaar Chris Megaloudis.

VoetbalBelgië

najar

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...