Najar: "Ik ben gelukkig bij Anderlecht"

Andy Najar kent een wisselvallig seizoen. Met zijn werkkracht is hij een belangrijke schakel, maar hij scoort te weinig. De Hondurees vertelt in La Dernière Heure dat hij gelukkig is bij Anderlecht.


“Acheampong en ikzelf zijn er om assists te geven en doelpunten te maken. Maar soms krijgen we daar simpelweg niet de kans voor”, aldus een geprikkelde Najar.
Hij beseft wel dat het beter moet: “Ik doe er alles aan om de ploeg te dienen en ik lever heel veel defensief werk af. Ik ben er om Mitrovic te helpen. Hij is de doelpuntenmaker”, aldus de Hondurees.


Hier en daar duiken ook transferverhalen op: Ik heb duidelijk gezegd dat ik gelukkig ben bij Anderlecht. Als ik de kans krijg op een mooie transfer, waarom niet? Komt die er niet, geen probleem. Over al contacten zijn met andere clubs? Het is mijn manager die zich daarmee bezighoudt. Ik heb hem gezegd dat hij mij daarmee momenteel niet moet lastig vallen."


"Indien er zich een transfer aanbied, zullen we dat in overweging nemen. Als Andy vertrekt zal dat voor een club zijn die op een hoger niveau speelt. We zijn ons bewust dat Anderlecht de kans gegeven heeft aan Najar om zich in de kijker te spelen. Paars-wit moet zelf ook iets overhouden in een eventuele deal. De club is altijd eerlijk geweest met Andy en ik wil die goede relatie dan ook behouden", reageert zijn makelaar Chris Megaloudis.

VoetbalBelgië

najar

Azevedo-Janelas wekt Franse belangstelling
Jong RSCA talent tekent tot 2019
Kicker: "Bibberzege voor Bayern"
Trebel onzeker voor duel tegen Kortrijk
Deschacht en Coorevits zijn in het geheim getrouwd
Marc Degryse: "Aanpak Hein Vanhaezebrouck verdiende lof en respect"
Jupp Heynckes: "Zonder onze doelman was de score heel anders geweest"
Anderlecht was weer Anderlecht in het Astridpark
Trebel: “We spelen heel goed, maar we pakken alweer geen punten”
Gerkens: "Jammer dat de ref niet floot"
Vanhaezebrouck: "De scheids fluit bewust geen penalty, héél jammer"
René Weiler: "Ik heb mijn doelen bereikt bij Anderlecht"
Peter Vandenbempt: "Drie keer alleen voor de keeper en niet scoren, zo kun je niet winnen."
Sels: "Na de 1-1 dachten we dat we wedstrijd nog konden winnen"
Kums: "Niet enkel op Teo schieten"

Meer nieuws...