Deschacht: "Het moet veel beter komende wedstrijden"

Anderlecht deed maandag wat het moest doen. Paars-wit pakte de drie punten tegen Charleroi. Aleksandar Mitrovic tekende voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Anderlecht blijft zo in het spoor van Club Brugge en AA Gent. Voor de Servische topschutter is het al zijn 15e goal.Charleroi lag bijna de hele wedstrijd onder vuur, maar het was wachten tot de 63e minuut eer paar-wit de bal tegen de netten kreeg. Dat was mede te danken aan een sterke Penneteau. Uiteindelijk kon Acheampong Mitrovic bedienen in de zestien en die liet de kans niet liggen. 
Ook Anderlecht-veteraan Olivier Deschacht had bijna nog eens gescoord. De verdediger kon een corner van Mitrovic bijna in doel werken, maar Penneteau stond op te letten. Na wat geharrewar pakte de doelman de bal op de lijn. 


Deschacht leek na de match niet volledig tevreden te zijn. "We hebben de drie punten gepakt, en meer is er eigenlijk niet te zeggen over de wedstrijd", zegt de verdediger voor de camera's van het Franse Voo Foot. "Ik wil niet negatief zijn, maar ik weet dat het beter moet in de toekomst. We hebben nog veel werk, en ik hoop dat het beter zal gaan want vanaf nu spelen we alleen nog tegen topploegen. Het moet veel beter om ook de komende wedstrijden te winnen."

Voetbalprimeur

deschacht charleroi

Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!
Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ

Meer nieuws...