Verschueren: "Als je de ouderdom niet aanvaardt ben je dom"

In 2003 zette Michel Verschueren een stap opzij bij RSC Anderlecht. Herman Van Holsbeeck volgde hem op als algemeen manager. 'Mister Michel' kan het werken echter niet laten. Op zijn 83e is hij nog altijd prominent aanwezig in het voetbal."Als je niet aanvaardt dat je ouder wordt, ben je dom. Als algemeen manager was ik rond zeven uur op de club en vertrok ik om middernacht. Nu kom ik toe tussen negen en tien en ga ik rond acht uur naar huis", vertelde Verschueren aan Het Laatste Nieuws.
 

"Ik leef normaler dan vroeger. Eigenlijk heb ik veertig jaar lang abnormaal geleefd. Maar van werken sterf je niet. Juist hé."
Na zijn carrière als manager kwam Verschueren in het bestuur van Anderlecht terecht. Hij werd ook de manager van het restaurant Le Saint-Guidon.


Gezien z'n leeftijd is het knap dat Verschueren zich nog op social media begeeft. "Ik begon te voelen dat ik achterstand aan het oplopen was. Mijn zoon zat daar met al zijn digitale machinerie, dus ben ik beginnen te twitteren. Niet met de bedoeling om populair te zijn, maar om te laten voelen: Mister Michel is still alive and kicking", begint hij zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws. 
"Soms waren mijn tweets iets te geweldig. Dat weet ik. Dat moet ik nog leren. Ik probeer in alles voorzichtiger te zijn. Soms bedoel ik het goed, maar als je niet de tijd krijgt om iets uit te leggen, kan dat verkeerd overkomen. Dat heb ik geleerd door Twitter te gebruiken. Nu denk ik trouwens twee keer na vooraleer ik een tweet verstuur, want je kwetst mensen sneller dan je denkt. En ik zal ook nooit vloeken op Twitter. Altijd beleefd blijven is mijn boodschap."


VoetbalBelgië

verschueren

Weiler: "Mogen Kums niet vergelijken met Tielemans"
Anderlecht doet actie voor fans tijdens Supercup
Ivan Obradovic: "90 mintuten tegen Dender waren ideaal om ritme en gevoel"
Herman Van Holsbeeck duikt op in Tour de France
Zwitser mogelijk opvolger van Kara
Voorbeschouwing Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem
Red Flames houden uitzicht op volgende ronde na zege tegen Noorwegen
Supercup: Anderlecht - Zulte Waregem LIVE via Play Sports
Anderlecht wil contract Svilar met twee seizoenen verlengen
Dennis Appiah: "Naar mijn gevoel sterker dan vorig seizoen"
Wijziging openingsuren Ticketing
Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem is uitverkocht!
Yari Verschaeren: "Ik wil snel in de eerste ploeg geraken"
Van Camp: "Beter elders ervaring opdoen"
B-elftal Anderlecht wint met 1-3 van Dender

Meer nieuws...