Verschueren: "Als je de ouderdom niet aanvaardt ben je dom"

In 2003 zette Michel Verschueren een stap opzij bij RSC Anderlecht. Herman Van Holsbeeck volgde hem op als algemeen manager. 'Mister Michel' kan het werken echter niet laten. Op zijn 83e is hij nog altijd prominent aanwezig in het voetbal."Als je niet aanvaardt dat je ouder wordt, ben je dom. Als algemeen manager was ik rond zeven uur op de club en vertrok ik om middernacht. Nu kom ik toe tussen negen en tien en ga ik rond acht uur naar huis", vertelde Verschueren aan Het Laatste Nieuws.
 

"Ik leef normaler dan vroeger. Eigenlijk heb ik veertig jaar lang abnormaal geleefd. Maar van werken sterf je niet. Juist hé."
Na zijn carrière als manager kwam Verschueren in het bestuur van Anderlecht terecht. Hij werd ook de manager van het restaurant Le Saint-Guidon.


Gezien z'n leeftijd is het knap dat Verschueren zich nog op social media begeeft. "Ik begon te voelen dat ik achterstand aan het oplopen was. Mijn zoon zat daar met al zijn digitale machinerie, dus ben ik beginnen te twitteren. Niet met de bedoeling om populair te zijn, maar om te laten voelen: Mister Michel is still alive and kicking", begint hij zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws. 
"Soms waren mijn tweets iets te geweldig. Dat weet ik. Dat moet ik nog leren. Ik probeer in alles voorzichtiger te zijn. Soms bedoel ik het goed, maar als je niet de tijd krijgt om iets uit te leggen, kan dat verkeerd overkomen. Dat heb ik geleerd door Twitter te gebruiken. Nu denk ik trouwens twee keer na vooraleer ik een tweet verstuur, want je kwetst mensen sneller dan je denkt. En ik zal ook nooit vloeken op Twitter. Altijd beleefd blijven is mijn boodschap."


VoetbalBelgië

verschueren

Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers
Frank de Boer staat open voor gesprek met RSCA
Hein Vanhaezebrouck bovenaan verlanglijstje
AA Gent-voorzitter: "Hein heeft het laatste woord"
Anderlecht Fan Board: "Al hadden we 10 punten meer,we waren spelniveau beu"
Najar nog minstens zes weken aan de kant
Weiler krijgt van Anderlecht nog 400.000 euro
Steegen: "Reactie Roger Vanden Stock was pure emotie"
RSCA-fans planden nog hardere acties
Enkele spelers: "Laat dit niet gebeuren,wij spelen slecht, niet René"
Opvallend: RSCA van Weiler schiet meest op doel en heeft meeste kansen dit seizoen
Anderlecht gaat grote jeugdtalenten anders begeleiden

Meer nieuws...