Van Holsbeeck: "Ik verwacht alle prioriteiten te kunnen binnenhalen"

Herman Van Holsbeeck gaf vandaag meer uitleg over wat we de komende weken nog mogen verwachten bij Anderlecht. En de manager had goed nieuws te melden voor coach en fans: "De versterking is op komst, maar ik plak er geen datum op".

 
Herman Van Holsbeeck zit in de laatste fase van de afwerking van een paar dossiers, maar namen wil hij er nog steeds niet opplakken. Duidelijk mag zijn dat het dossier Alexander Scholz er één van is en Van Holsbeeck lijkt snel met goed nieuws te kunnen komen.


"Ik verwacht alle prioriteiten te kunnen binnenhalen, maar indien niet, ligt er ook een plan B klaar. In samenspraak met de coach natuurlijk. Ik hoop vandaag nog iets te kunnen realiseren, maar anders is het voor de komende dagen", sprak Van Holsbeeck met vertrouwen.
Bij Scholz lijkt de transferprijs vast te staan. "We moeten altijd kijken naar wat we bereid zijn te geven en wat de andere club wil, maar we zijn op de goede weg. Ook aanvallend hebben we iemand op het oog. Nee, geen namen. Binnen de club heb ik ook duidelijk gemaakt dat ik geen lekken meer tolereer."Er komt slechts één verdediger. "We gaan geen extra verdediger kopen voor drie matchen hé. Als Mbemba terugkeert, speelt hij, zoveel is duidelijk. En Heylen is er ook nog. De coach heeft geen signaal gegeven dat hij mag vertrekken. En als het nodig is, kan ook Dendoncker daar spelen."


Ook de situatie van Kljestan is duidelijk: "Met Sacha hebben we duidelijke afspraken. We zullen meewerken als er een mooie aanbieding voor hem komt. Maar ik ben er ook zeker van dat hij tot het einde van het seizoen blijft als we hem zeggen dat we hem nodig hebben. Zo'n relatie hebben we wel met hem", besloot Van Holsbeeck.Voetbalkrant

vanholsbeeck lierse

Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
René Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie
Najar pas na winterstop terug in actie
Anderlecht praat met Bracelona over Vermaelen
Bayern zonder enkele grote namen
Jan Mulder: "Slechts 100 miljoen voor een club als Anderlecht? Dat is al te gortig"
Anderlecht ontkent problemen Emilio Ferrera

Meer nieuws...