Van Holsbeeck: "Ik verwacht alle prioriteiten te kunnen binnenhalen"

Herman Van Holsbeeck gaf vandaag meer uitleg over wat we de komende weken nog mogen verwachten bij Anderlecht. En de manager had goed nieuws te melden voor coach en fans: "De versterking is op komst, maar ik plak er geen datum op".

 
Herman Van Holsbeeck zit in de laatste fase van de afwerking van een paar dossiers, maar namen wil hij er nog steeds niet opplakken. Duidelijk mag zijn dat het dossier Alexander Scholz er één van is en Van Holsbeeck lijkt snel met goed nieuws te kunnen komen.


"Ik verwacht alle prioriteiten te kunnen binnenhalen, maar indien niet, ligt er ook een plan B klaar. In samenspraak met de coach natuurlijk. Ik hoop vandaag nog iets te kunnen realiseren, maar anders is het voor de komende dagen", sprak Van Holsbeeck met vertrouwen.
Bij Scholz lijkt de transferprijs vast te staan. "We moeten altijd kijken naar wat we bereid zijn te geven en wat de andere club wil, maar we zijn op de goede weg. Ook aanvallend hebben we iemand op het oog. Nee, geen namen. Binnen de club heb ik ook duidelijk gemaakt dat ik geen lekken meer tolereer."Er komt slechts één verdediger. "We gaan geen extra verdediger kopen voor drie matchen hé. Als Mbemba terugkeert, speelt hij, zoveel is duidelijk. En Heylen is er ook nog. De coach heeft geen signaal gegeven dat hij mag vertrekken. En als het nodig is, kan ook Dendoncker daar spelen."


Ook de situatie van Kljestan is duidelijk: "Met Sacha hebben we duidelijke afspraken. We zullen meewerken als er een mooie aanbieding voor hem komt. Maar ik ben er ook zeker van dat hij tot het einde van het seizoen blijft als we hem zeggen dat we hem nodig hebben. Zo'n relatie hebben we wel met hem", besloot Van Holsbeeck.Voetbalkrant

vanholsbeeck lierse

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...