Van Holsbeeck: "Ja, wij zijn aan het onderhandelen met Milosevic"

RSC Anderlecht lijkt zich deze winter te gaan versterken met Alexander Milosevic. Dat maakte manager Herman Van Holsbeeck bekend aan Sporting Telenet. 


Milosevic is sterk bezig bij AIK Stockholm en speelde zich zo in de kijker bij RSC Anderlecht. De Zweed was vrijdagavond al op bezoek in Brussel en zou een vertrek van Chancel Mbemba naar de Africa-Cup moeten opvangen. "Milosevic is naar onze wedstrijd komen kijken en de onderhandelingen zijn ondertussen opgestart", gaf Van Holsbeeck toe.


Milosevic speelt momenteel voor AIK Solna, de 22-jarige verdediger gooit daar hoge ogen en mocht zelfs al in twee interlands meespelen. De boomlange stopper (1.91m) viel in het verleden al in de smaak bij onder andere Partizan Belgrado, Ajax en Werder Bremen, maar al hun boden werden voorlopig afgeketst door Solna. De Zweed van Servische origine heeft echter nu nog maar twee jaar contract, waardoor een transfer al veel waarschijnlijker wordt.


De manager van Paars-Wit had het ook nog even over Mbark Boussoufa. "Ik vrees dat de piste Boussoufa op dit moment financieel onhaalbaar is voor ons. Boussoufa zou met zijn ervaring heel nuttig kunnen zijn, maar ik vrees dat het financieel niet haalbaar is. Er zijn ondertussen andere concrete pistes, maar die namen houd ik voor mij."


Een nieuwe middenvelder is volgens de manager nog niet aan de orde. "Met Kljestan hebben wij een afspraak dat hij mag vertrekken, maar ik ben ervan overtuigd dat hij zal blijven." Aldus Van Holsbeeck.
Het Laatste Nieuws

vanholsbeeck milosevic

Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht

Meer nieuws...