Van Holsbeeck: "Ja, wij zijn aan het onderhandelen met Milosevic"

RSC Anderlecht lijkt zich deze winter te gaan versterken met Alexander Milosevic. Dat maakte manager Herman Van Holsbeeck bekend aan Sporting Telenet. 


Milosevic is sterk bezig bij AIK Stockholm en speelde zich zo in de kijker bij RSC Anderlecht. De Zweed was vrijdagavond al op bezoek in Brussel en zou een vertrek van Chancel Mbemba naar de Africa-Cup moeten opvangen. "Milosevic is naar onze wedstrijd komen kijken en de onderhandelingen zijn ondertussen opgestart", gaf Van Holsbeeck toe.


Milosevic speelt momenteel voor AIK Solna, de 22-jarige verdediger gooit daar hoge ogen en mocht zelfs al in twee interlands meespelen. De boomlange stopper (1.91m) viel in het verleden al in de smaak bij onder andere Partizan Belgrado, Ajax en Werder Bremen, maar al hun boden werden voorlopig afgeketst door Solna. De Zweed van Servische origine heeft echter nu nog maar twee jaar contract, waardoor een transfer al veel waarschijnlijker wordt.


De manager van Paars-Wit had het ook nog even over Mbark Boussoufa. "Ik vrees dat de piste Boussoufa op dit moment financieel onhaalbaar is voor ons. Boussoufa zou met zijn ervaring heel nuttig kunnen zijn, maar ik vrees dat het financieel niet haalbaar is. Er zijn ondertussen andere concrete pistes, maar die namen houd ik voor mij."


Een nieuwe middenvelder is volgens de manager nog niet aan de orde. "Met Kljestan hebben wij een afspraak dat hij mag vertrekken, maar ik ben ervan overtuigd dat hij zal blijven." Aldus Van Holsbeeck.
Het Laatste Nieuws

vanholsbeeck milosevic

Roger Vanden Stock: "Ik zal RSC Anderlecht nooit loslaten"
Veiligheidsmaatregelen blijven voorlopig van kracht
Vanhaezebrouck: "Offensief moet er nog iets bij komen"
Vanden Stock: "Hopelijk komt er deze week versterking"
Stanciu is van Sparta Praag
Gerkens wellicht speelklaar tegen Wl-Beveren
David Sesa: "In België is men vaak te negatief tegenover hun eigen producten"
Coucke wil Georges Heylens als sportief raadgever bij RSCA
Stanciu vandaag officieel van Sparta Praag?
Mohammed Dauda scoort hattrick bij beloften
Chancel Mbemba komt conditie onderhouden in Neerpede
KV Mechelen: "Ganvoula ging niet voluit op training"
Geen disciplinaire vervolging voor Sven Kums
Leander Dendoncker wil Anderlecht deze winter verlaten
Van Holsbeeck: “Niet de bedoeling dat we Dendoncker en Trebel laten gaan"

Meer nieuws...