Van Holsbeeck: "Ja, wij zijn aan het onderhandelen met Milosevic"

RSC Anderlecht lijkt zich deze winter te gaan versterken met Alexander Milosevic. Dat maakte manager Herman Van Holsbeeck bekend aan Sporting Telenet. 


Milosevic is sterk bezig bij AIK Stockholm en speelde zich zo in de kijker bij RSC Anderlecht. De Zweed was vrijdagavond al op bezoek in Brussel en zou een vertrek van Chancel Mbemba naar de Africa-Cup moeten opvangen. "Milosevic is naar onze wedstrijd komen kijken en de onderhandelingen zijn ondertussen opgestart", gaf Van Holsbeeck toe.


Milosevic speelt momenteel voor AIK Solna, de 22-jarige verdediger gooit daar hoge ogen en mocht zelfs al in twee interlands meespelen. De boomlange stopper (1.91m) viel in het verleden al in de smaak bij onder andere Partizan Belgrado, Ajax en Werder Bremen, maar al hun boden werden voorlopig afgeketst door Solna. De Zweed van Servische origine heeft echter nu nog maar twee jaar contract, waardoor een transfer al veel waarschijnlijker wordt.


De manager van Paars-Wit had het ook nog even over Mbark Boussoufa. "Ik vrees dat de piste Boussoufa op dit moment financieel onhaalbaar is voor ons. Boussoufa zou met zijn ervaring heel nuttig kunnen zijn, maar ik vrees dat het financieel niet haalbaar is. Er zijn ondertussen andere concrete pistes, maar die namen houd ik voor mij."


Een nieuwe middenvelder is volgens de manager nog niet aan de orde. "Met Kljestan hebben wij een afspraak dat hij mag vertrekken, maar ik ben ervan overtuigd dat hij zal blijven." Aldus Van Holsbeeck.
Het Laatste Nieuws

vanholsbeeck milosevic

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...