Tong gebaar Mitrovic is antwoord op Kritiek

Aleksandar Mitrovic bezorgde Anderlecht nog een punt tegen Dortmund in hun laatste Champions League-duel. Maar de manier waarop de ServiŽr zijn doelpunt vierde kreeg wel wat kritiek, al minimaliseert Anderlecht en Mitrovic het voorval.De Duitse krant Bild omschreef Mitrovic als 'de vunzige juicher'. Na zijn doelpunt vormde de ServiŽr met zijn vingers een V-teken en stak zijn tong ertussenin. 


Woordvoerder David Steegen zei in HLN hier over: "We weten binnen de club ook niet wat dat betekent. Daarom gaan we Mitrovic daarover eens aanspreken."


Het commentaar dat hij daarvoor kreeg wordt door Michel Verschueren wat genuanceerd. "Het is pedagogisch niet al te correct, maar men moet daar niet te veel achter zoeken. Zo'n profvoetballer geeft een match lang het uiterste, als hij dan scoort komt er al eens zo'n geste bij kijken", zegt hij in Het Belang van Limburg.


"Het is helemaal niet seksueel getint", zegt de aanvaller van Anderlecht, die blijkbaar niet aan orale seks dacht toen hij het uitvond. "Ik steek mijn tong tussen mijn vingers om zo te tonen dat ik de kritikasters de tong afknip. Dat is alles. Het spijt me ook dat er zoveel commotie rond is." Aldus Mitrovic.VoetbalBelgiŽ

mitrovic verschueren

Jonathan Lardot fluit Antwerp - Anderlecht
Anderlecht heeft defensieve versterking nodig!
Najar zeker niet fit voor duel tegen Antwerp
Dendoncker fit voor duel tegen Antwerp
Oma Kums trots op kleinzoon
Ook Sevilla heeft Kara op hun lijstje staan
Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed geÔntegreerd in deze fijne groep"
Weiler: "Als we de kans hebben nog iets halen op links"
Trebel: "Obradovic was niet helemaal fit en moest de ploeg helpen"
Weiler: "Voor een eerste wedstrijd zeer tevreden"
Dendoncker mist Supercup door ziekte
Kums: "Wilden die prijs winnen"

Meer nieuws...