Hasi: "Vertrek Milivojevic moest plaats maken voor Dendoncker"

Leander Dendoncker maakte vanavond een goeie indruk op bezoek bij Borussia Dortmund. De jongen middenvelder stond meer dan zijn mannetje en krijgt het volste vertrouwen van Besnik Hasi.Dendoncker mocht starten tegen Dortmund. "Het was een heel goeie prestatie van Dendoncker én N'Sakala, de twee nieuwe jongens in de ploeg. Ze hebben getoond dat we op hen kunnen rekenen."
De jonge middenvelder kwam vorig jaar nog niet aan de oppervlakte, maar breekt nu door. "Leander heeft grote stappen gezet, vorig jaar zat hij zelfs nooit op de bank, nu is hij er altijd bij." Bij zijn vorige invalbeurten in de Champions - League verloor Anderlecht nochtans punten, maar volgens Hasi was dat te wijten aan pech."Het was vooral pech dat we in die andere matchen punten verloren wanneer hij inviel. Hij viel daarna goed in tegen Arsenal, was sterk in Gent en voor de Beker van België tegen RC Mechelen. Hij verdiende deze kans. Het was om plaats te maken voor Dendoncker dat ik Milivojevic liet gaan."
Tot slot had hij een pluim voor N'Sakala. "We weten wat hij kan. Heel jammer van zijn misstap vrijdag, anders was hij gestart op Mouscron-Péruwelz. Ik ga niet zeggen dat we dan niet verliezen, maar toch. Hij heeft bewezen dat hij het niveau voor Anderlecht heeft."Voetbalkrant

championsleaque galatasaray dortmund arsenal dendoncker hasi

Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"
Vanhaezebrouck: "Ik heb een reactie gezien op training"

Meer nieuws...