Roef: "Een pluim voor de jeugdopleiding"

Het leek wel een kopie van de goal die Victor Vazquez maakte tegen Silvio Proto. Ook Davy Roef verkeek zich op eenzelfde vrije trap en gaf er meer uitleg over. Maar ook over de jeugd en zijn speelkansen.


Eerst en vooral was Roef natuurlijk blij dat de overwinning werd behaald met een bende jonge gasten. "Een pluim voor de jeugdopleiding. We konden snel twee keer scoren en daardoor had de trainer het makkelijk om een paar jonge gasten op het veld te zetten. Dat geeft veel vertrouwen aan de jeugd. Ze weten dat als ze goed presteren in de Youth League, de kansen bij de eerste ploeg ook komen", aldus Roef.Zelf is hij ook nog altijd maar 20, maar klaar om Proto het vuur aan de schenen te leggen. "Ik ben stilaan klaar voor meer wedstrijden te spelen. Ik wacht af en als de trainer me nodig heeft, sta ik klaar. Dortmund? Ja, daar is niks meer te winnen, maar ik heb nog niks gehoord van de trainer."


Over zijn tegengoal dan, want dat was net dezelfde als Proto om de oren kreeg. "De man in de eerste zone had meer naar rechts moeten staan om de bal te onderscheppen. Nu is het heel moeilijk voor een doelman, want die bal valt en er duikt iemand voor mij op. Ik moet wachten of die aanvaller het leer nog aanraakt of niet. En dan is het bijzonder zwaar om nog te reageren. Een goal ą la Vazquez. Silvio kan er van meepraten."Voetbalkrant

roef cofidiscup racing mechelen

Anderlecht doet actie voor fans tijdens Supercup
Ivan Obradovic: "90 mintuten tegen Dender waren ideaal om ritme en gevoel"
Herman Van Holsbeeck duikt op in Tour de France
Zwitser mogelijk opvolger van Kara
Voorbeschouwing Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem
Red Flames houden uitzicht op volgende ronde na zege tegen Noorwegen
Supercup: Anderlecht - Zulte Waregem LIVE via Play Sports
Anderlecht wil contract Svilar met twee seizoenen verlengen
Dennis Appiah: "Naar mijn gevoel sterker dan vorig seizoen"
Wijziging openingsuren Ticketing
Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem is uitverkocht!
Yari Verschaeren: "Ik wil snel in de eerste ploeg geraken"
Van Camp: "Beter elders ervaring opdoen"
B-elftal Anderlecht wint met 1-3 van Dender
Anderlecht gelinkt aan verdediger in Zweden

Meer nieuws...