Van Holsbeeck: "Prioriteit is om een verdediger bij te halen"

De transfermercato komt dichterbij. RSC Anderlecht mag zich verwachten aan bezoekjes van diverse topclubs, maar is van plan om zelf ook iets te doen. "Een verdediger blijft prioriteit", aldus Herman Van Holsbeeck. "En misschien is er dan nog geld voor een extra aanvaller."


Herman Van Holsbeeck gaf wederom aan dat RSC Anderlecht niet van plan is om iemand te laten vertrekken in januari. "Enkel bij een monsterbod kunnen we het vertrek van één van onze sterkhouders overwegen. Maar dan moet de aanbieding minstens drie keer de marktwaarde van de speler bedragen."


Met andere woorden: de goudhaantjes vertrekken niet voor minder dan 25 miljoen euro. "Daarnaast is het onze prioriteit om er een verdediger bij te halen. En als we er eentje vinden die transfervrij is, is er misschien nog geld over voor een aanvaller die extra het verschil kan maken."Van Holsbeeck steekt de interesse voor Scholz niet onder stoelen of banken, maar hij weet ook dat onderhandelingen met Roger Lambrecht geen sinecure zijn. "We kijken altijd eerst in de Belgische competitie als we naar versterkingen zoeken. En Scholz is zeker één van de betere en interessante spelers", aldus Van Holsbeeck.
"Een speler van Lokeren gaan halen, is echter niet evident", zei de manager met een knipoog. "Het wordt zeer moeilijk, maar hij staat op de shortlist."Scholz heeft bij Lokeren nog een contract tot juni 2015, met een optie op nog een extra jaar. Dat zijn contract niet meer zo lang doorloopt, maakt Scholz net interessant. Anderlecht schat zijn transferwaarde op 1 à 2 miljoen euro. Lokeren ziet dat anders en wil ruim 3 miljoen.Voetbalkrant

vanholsbeeck

Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic
Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel

Meer nieuws...