RSCA-Beloften verslaan Oostende met forfait cijfers

De beloften van Paars-Wit gingen op maandag 1 december 2014 op bezoek bij KV Oostende. Na de knappe prestaties in de UEFA Youth League moet Sporting nu ook in de Belgische competitie op zoek naar kwalificatie voor de tweede ronde van de U21-competitie die aanvangt na de winterstop. Anderlecht won met 0-5 en zet daarmee een grote stap richting kwalificatie… 


Paars-Wit opende na goed een kwartier voetballen de score. Aaron Leya Iseka, goed weggestuurd door Hervé Matthys, trapte het leer in eerste instantie tegen de paal, maar de rebound ging wel tegen de netten : 0-1. Oostende moest op het halfuur met een man minder verder en de Brusselaars wisten de wedstrijd nog voor de rust in een definitieve plooi te leggen. Meteen na de uitsluiting een goeie balrecuperatie van Samuel Bastien en na een mooie één-twee wist de middenvelder eveneens knap af te werken : 0-2. Alexandre De Bruyn en nogmaals Aaron Leya Iseka dikten nog voor de rust aan tot 0-4. Een kwartier voor tijd was het de ingevallen Dodi Lukebakio die de 0-5-eindstand op het bord zette. 


De volgende partij van de U21 vindt komende vrijdag  5 december 2014 om 19u30 al plaats tegen K. Lierse SK (Voetbalstraat z/n, 2240 Zandhoven). 


Goals : 17' Aaron Leya Iseka (0-1), 31' Samuel Bastien (0-2), 37' Alex De Bruyn (0-3), 45' Aaron Leya Iseka (0-4) & 75' Dodi Lukebakio (0-5)


RSC Anderlecht : Bossin, Denayer (62’ D’Alberto), De Medina, Matthys, N'Sakala (45’ Bitsindou), Tarfi M., Mikal (62’ Lukebakio), Bastien, Leya Iseka, Bourard & De Bruyn (74’ Omeonga)

RSCA.be

beloften oostende

Plukt Preud'homme trainer weg bij Anderlecht?
Sels: "Ik kreeg altijd de boetes van Saïef toegestuurd"
Vanhaezebrouck: "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"
Hein Vanhaezebrouck: "Ik moet Herman Van Holsbeeck bedanken"
Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op

Meer nieuws...