RSCA-Beloften verslaan Oostende met forfait cijfers

De beloften van Paars-Wit gingen op maandag 1 december 2014 op bezoek bij KV Oostende. Na de knappe prestaties in de UEFA Youth League moet Sporting nu ook in de Belgische competitie op zoek naar kwalificatie voor de tweede ronde van de U21-competitie die aanvangt na de winterstop. Anderlecht won met 0-5 en zet daarmee een grote stap richting kwalificatie… 


Paars-Wit opende na goed een kwartier voetballen de score. Aaron Leya Iseka, goed weggestuurd door Hervé Matthys, trapte het leer in eerste instantie tegen de paal, maar de rebound ging wel tegen de netten : 0-1. Oostende moest op het halfuur met een man minder verder en de Brusselaars wisten de wedstrijd nog voor de rust in een definitieve plooi te leggen. Meteen na de uitsluiting een goeie balrecuperatie van Samuel Bastien en na een mooie één-twee wist de middenvelder eveneens knap af te werken : 0-2. Alexandre De Bruyn en nogmaals Aaron Leya Iseka dikten nog voor de rust aan tot 0-4. Een kwartier voor tijd was het de ingevallen Dodi Lukebakio die de 0-5-eindstand op het bord zette. 


De volgende partij van de U21 vindt komende vrijdag  5 december 2014 om 19u30 al plaats tegen K. Lierse SK (Voetbalstraat z/n, 2240 Zandhoven). 


Goals : 17' Aaron Leya Iseka (0-1), 31' Samuel Bastien (0-2), 37' Alex De Bruyn (0-3), 45' Aaron Leya Iseka (0-4) & 75' Dodi Lukebakio (0-5)


RSC Anderlecht : Bossin, Denayer (62’ D’Alberto), De Medina, Matthys, N'Sakala (45’ Bitsindou), Tarfi M., Mikal (62’ Lukebakio), Bastien, Leya Iseka, Bourard & De Bruyn (74’ Omeonga)

RSCA.be

beloften oostende

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...