Proto: "Aan de overkant floot de ref wel"

Even leek Silvio Proto de held te worden bij RSC Anderlecht. Hij stopte immers een strafschop van Timmy Simons, maar kreeg later, net als in de eerste helft, op een bijzondere manier een vrije trap binnen. Proto gaf zijn kijk op de doelpunten in Het Laatste Nieuws. 


"Vazquez hield zijn vrije trap laag op het ogenblik dat een paar Bruggelingen kwamen ingelopen. De fauw wilde zijn hoofd tegen de bal zetten maar kopte er helemaal naast. Daardoor werd ik op het verkeerde been gezet. Gelukkig was er die strafschop van Simons. Dat was best een mooie redding. Tijdens de theorie had ik het er nog met Kljestan over gehad. Sacha zei dat Simons door het midden zou trappen. Ik had me vooraf voorgenomen naar links te duiken maar toch ook het midden af te dekken. Die strategie lukte", begint hij zijn verhaal.


Hij blijft er ook bij dat het tweede doelpunt een overtreding was. Al is het eigenlijk Aleksandar Mitrovic die Nicolas Castillo een beuk geeft. "Ik werd op mijn lijn omver geduwd door Castillo. Ik heb de beelden bekeken, Mitrovic gaf de Brugse spits inderdaad een duw maar Castillo hield zich ook totaal niet in en ging vol op mij door. Als hij mij niet raakt, heb ik de bal. Aan de overkant floot de ref wél. In de slotminuut ging Mitrovic in duel met Ryan en daar zag de scheidsrechter wel een overtreding in."


VoetbalNieuws

proto club brugge

Heeft Anderlecht interesse in Luca Marrone?
Antwerp heeft interesse in Kabasele
Steegen: "We blijven Olivier Deschacht steunen"
24.000 euro boete voor Deschacht voor gokken
Weiler neemt wellicht Talent Hannes Delcroix mee op stage
Onyekuru: "Ik heb het nummer negen gekregen bij Anderlecht"
Anderlecht is niet meer geïnteresseerd in Clinton Mata
"We gaan een 'superploeg' samenstellen
Ajax aast op de 16-jarige Jakub Kiwior
Franse interesse voor N'Sakala
Kawaya gratis naar Mechelen maar met 50% doorverkooppercentage
Anderlecht moet nog even wachten op Onyekuru
Andy Kawaya ruilt RSC Anderlecht voor KV Mechelen
Hervé Matthys trekt naar FC Eindhoven
Abonnementen vliegen de deur uit !

Meer nieuws...