Kaminski: "Anderlecht kan niet verwachten dat ik vijf jaar geduldig ben"

Thomas Kaminski speelt momenteel op huurbasis bij Famagusta. Die club huurt hem van Anderlecht. In Brussel zorgde hij voor irritatie."Ik tekende bij Anderlecht omdat ze een sportief plan voorlegden, want voor het geld moest ik het in dat eerste jaar niet doen. Ze zagen in mij een toekomstige nummer één, maar ze kunnen ook niet verwachten dat ik vijf jaar geduldig ben. Ik sprak ook in elk interview mijn ambities uit en sommige mensen vonden dat niet leuk", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.
Ook met Silvio Proto ging hij in de clinch. "Het werd een steekspel, hé. Ik liet mij horen en dat gaf hem het recht om mij eens op mijn nummer te zetten in een ander interview. Ach, dat hoort erbij."


"Wel, ik ben eens heel kwaad geweest op Van den Brom. Er was mij beloofd dat ik in de beker zou spelen en hij hield zich niet aan die afspraak, zonder uitleg. Dat hebben we pas daarna uitgepraat. Hasi is wel altijd correct geweest", gaat Kaminski verder.


Thomas Kaminski stond de afgelopen maanden in de belangstelling van heel wat teams. De keeper gaf toe dat Club Brugge en Charlton hem graag hadden aangetrokken.
"Ja, Mechelen wilde mij, maar had het budget niet. Net als Moeskroen. Ik was zelf gewonnen voor Charlton in de Engelse tweede klasse, maar toen mocht ik nog niet weg van Anderlecht. Of dat met Roland Duchâtelet te maken heeft, weet ik niet", zegt hij in Sportwereld.
"Club Brugge polste mij ook al eens, maar ergens blijf ik toch een Anderlecht-man, hé. Anderlecht of het buitenland."


Met Davy Roef heeft Kaminski er opnieuw een stevige concurrent bij. "Dat had ik wel verwacht. Davy is een goeie doelman, maar hij zit anders in elkaar. Hij zegt: ik wil zo lang mogelijk bij Anderlecht blijven. Ik zeg na een goeie prestatie: ik wil meer spelen. Velen zeggen mij: Thomas, wees nu eens tevreden met wat je hebt bij Anderlecht. Maar daar ben ik te ambitieus voor." 


VoetbalBelgië

kaminski hasi vandenbrom roef

Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!
Anderlecht: "De club bestudeert de voorstellen minutieus"
Bekerduel tegen Standard is volledig uitverkocht!
Het einde van een tijdperk bij Anderlecht
Anderlecht gaat voor spits Rode Ster Belgrado
Het duo Wouter Vandenhaute - Paul Gheysens willen Anderlecht overnemen
Dames: Anderlecht haalt verschroeiend uit in clasico
Vanhaezebrouck: "Zowel Dendoncker als Onyekuru moet vechten om erbij te zijn op het WK"
Pieter Gerkens twijfelachtig voor verplaatsing naar Moeskroen
Hein Vanhaezebrouck: "Van drie spitsen heeft 'Teo' meest potentieel om te spelen bij Anderlecht"
Vanhaezebrouck neemt volledige B-kern mee op winterstage
Hamdi Harbaoui: "Ik wil beslissend zijn, zeker met het oog op het WK"

Meer nieuws...