Kaminski: "Anderlecht kan niet verwachten dat ik vijf jaar geduldig ben"

Thomas Kaminski speelt momenteel op huurbasis bij Famagusta. Die club huurt hem van Anderlecht. In Brussel zorgde hij voor irritatie."Ik tekende bij Anderlecht omdat ze een sportief plan voorlegden, want voor het geld moest ik het in dat eerste jaar niet doen. Ze zagen in mij een toekomstige nummer één, maar ze kunnen ook niet verwachten dat ik vijf jaar geduldig ben. Ik sprak ook in elk interview mijn ambities uit en sommige mensen vonden dat niet leuk", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.
Ook met Silvio Proto ging hij in de clinch. "Het werd een steekspel, hé. Ik liet mij horen en dat gaf hem het recht om mij eens op mijn nummer te zetten in een ander interview. Ach, dat hoort erbij."


"Wel, ik ben eens heel kwaad geweest op Van den Brom. Er was mij beloofd dat ik in de beker zou spelen en hij hield zich niet aan die afspraak, zonder uitleg. Dat hebben we pas daarna uitgepraat. Hasi is wel altijd correct geweest", gaat Kaminski verder.


Thomas Kaminski stond de afgelopen maanden in de belangstelling van heel wat teams. De keeper gaf toe dat Club Brugge en Charlton hem graag hadden aangetrokken.
"Ja, Mechelen wilde mij, maar had het budget niet. Net als Moeskroen. Ik was zelf gewonnen voor Charlton in de Engelse tweede klasse, maar toen mocht ik nog niet weg van Anderlecht. Of dat met Roland Duchâtelet te maken heeft, weet ik niet", zegt hij in Sportwereld.
"Club Brugge polste mij ook al eens, maar ergens blijf ik toch een Anderlecht-man, hé. Anderlecht of het buitenland."


Met Davy Roef heeft Kaminski er opnieuw een stevige concurrent bij. "Dat had ik wel verwacht. Davy is een goeie doelman, maar hij zit anders in elkaar. Hij zegt: ik wil zo lang mogelijk bij Anderlecht blijven. Ik zeg na een goeie prestatie: ik wil meer spelen. Velen zeggen mij: Thomas, wees nu eens tevreden met wat je hebt bij Anderlecht. Maar daar ben ik te ambitieus voor." 


VoetbalBelgië

kaminski hasi vandenbrom roef

Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers
Frank de Boer staat open voor gesprek met RSCA
Hein Vanhaezebrouck bovenaan verlanglijstje
AA Gent-voorzitter: "Hein heeft het laatste woord"
Anderlecht Fan Board: "Al hadden we 10 punten meer,we waren spelniveau beu"
Najar nog minstens zes weken aan de kant
Weiler krijgt van Anderlecht nog 400.000 euro
Steegen: "Reactie Roger Vanden Stock was pure emotie"
RSCA-fans planden nog hardere acties
Enkele spelers: "Laat dit niet gebeuren,wij spelen slecht, niet René"
Opvallend: RSCA van Weiler schiet meest op doel en heeft meeste kansen dit seizoen
Anderlecht gaat grote jeugdtalenten anders begeleiden

Meer nieuws...