Najar: "Mensen mogen gerust hard zijn in hun wedstrijd analyses"

Met Andy Najar heeft RSC Anderlecht misschien wel de meest polyvalente jongen van de Jupiler Pro League binnen z'n rangen lopen. Hij werd al uitgespeeld op de rechtsachter, rechterflank en centraal in het middenveld. Hij kan het allemaal. 


Na de meeste wedstrijden wordt hij bewierookt door de supporters en journalisten. Toch is dat niet meteen iets waar hij dol op is. Dat gaf Najar zelf te kennen aan Sport/Voetbalmagazine. Ze mogen gerust hard zijn in hun analyses, als het maar eerlijk is.


"Liever heb ik dat de mensen rechtuit zijn in hun analyse en de waarheid zeggen. Enerzijds was het leuk om dat te horen, dat je het dus blijkbaar goed hebt gedaan. Maar anderzijds... Gewoon zeggen wat goed en slecht was, dat volstaat. Dan kan ik daarmee aan de slag. Al die lof hoeft écht niet." De Hondurese flankspeler werd al gelinkt aan ploegen zoals Malaga, Valencia, Tottenham en Juventus. Als hij mag kiezen zou hij naar de Premier League vertrekken. 
Dat Arsenal de tegenstander van Anderlecht is in de Champions League, is dan ook leuk meegenomen. "Dat is het geluk van de loting, daarvan moeten we profiteren. Iedereen denkt bij een latino spontaan aan een voorkeur voor Spanje, vanwege de drie grote ploegen, maar voor mij is de Engelse competitie de mooiste, wegens de competitiviteit. Daar zijn alle ploegen sterk", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.Najar lokte al de interesse van enkele clubs. Dat komt onder meer door zijn sterke prestaties tegen Galatasaray en Borussia Dortmund. Daar bewees hij dat hij een hoger niveau dan de Belgische competitie aankan. 


VoetbalNieuws

najar

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...