Conté: "Voor mij een eer om met Suarez te mogen spelen"

Ibrahima Conte keerde gisteren terug naar het Regenboogstadion. De Guineeër speelde een sterke match en had zelfs enkele goeie kansen. Achteraf wou hij maar al te graag over zijn terugkeer praten.Vooraf was er immers veel te doen over de transfer van Conte. Francky Dury had het daar heel moeilijk mee. "Maar we hebben achteraf gesproken en hij heeft me gefeliciteerd met mijn match", zei Conte. "Over veel meer hebben we niet gepraat, maar daar zal het resultaat wel voor iets tussengezeten hebben. Hij was ontgoocheld. Het doet me pijn om te zien waar Zulte Waregem nu hangt."


"HET DOET PIJN TE ZIEN WAAR ZULTE-WAREGEM NU HANGT"  ContéDat ze daar hangen, zal ook veel te zien hebben met de vele vertrekkers, waaronder Conte. "Ja, maar ik ben niet de enige die vertrok. Ze hebben veel kwaliteit verloren. En het heeft tijd nodig om een nieuw team te bouwen, maar ze zijn te goed om tegen degradatie te voetballen. Ze zullen hier wel uitkomen."Zelf had Conte een paar heerlijke dribbels in huis op het veld waar hij ze al eerder liet bewonderen. "Ja, toen ik door de verdediging dribbelde, was ik verrast dat ik ineens voor Bossut stond. Ik wou hem nog opzij geven naar Mitrovic, maar niet goed genoeg."
Maar daarnaast was hij vooral blij om naast 'El Artista' te mogen spelen. "Suarez was schitterend, maar dat verbaast me niks. Ik weet zelfs dat hij nog beter kan. Voor mij is het een eer om met hem te spelen. Hij is de beste speler waar ik al mee speelde. Beter dan Thorgan Hazard? Ja, voor mij wel."Voetbalkrant

conte zulte

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...