Conté: "Voor mij een eer om met Suarez te mogen spelen"

Ibrahima Conte keerde gisteren terug naar het Regenboogstadion. De Guineeër speelde een sterke match en had zelfs enkele goeie kansen. Achteraf wou hij maar al te graag over zijn terugkeer praten.Vooraf was er immers veel te doen over de transfer van Conte. Francky Dury had het daar heel moeilijk mee. "Maar we hebben achteraf gesproken en hij heeft me gefeliciteerd met mijn match", zei Conte. "Over veel meer hebben we niet gepraat, maar daar zal het resultaat wel voor iets tussengezeten hebben. Hij was ontgoocheld. Het doet me pijn om te zien waar Zulte Waregem nu hangt."


"HET DOET PIJN TE ZIEN WAAR ZULTE-WAREGEM NU HANGT"  ContéDat ze daar hangen, zal ook veel te zien hebben met de vele vertrekkers, waaronder Conte. "Ja, maar ik ben niet de enige die vertrok. Ze hebben veel kwaliteit verloren. En het heeft tijd nodig om een nieuw team te bouwen, maar ze zijn te goed om tegen degradatie te voetballen. Ze zullen hier wel uitkomen."Zelf had Conte een paar heerlijke dribbels in huis op het veld waar hij ze al eerder liet bewonderen. "Ja, toen ik door de verdediging dribbelde, was ik verrast dat ik ineens voor Bossut stond. Ik wou hem nog opzij geven naar Mitrovic, maar niet goed genoeg."
Maar daarnaast was hij vooral blij om naast 'El Artista' te mogen spelen. "Suarez was schitterend, maar dat verbaast me niks. Ik weet zelfs dat hij nog beter kan. Voor mij is het een eer om met hem te spelen. Hij is de beste speler waar ik al mee speelde. Beter dan Thorgan Hazard? Ja, voor mij wel."Voetbalkrant

conte zulte

Peter Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht is verantwoordelijkheid huidige aandeelhouders"
Toekomstig RSCA mede-eigenaar verzet zich tegen stadion Brugge
Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker
Kenny Saief maakt meteen indruk
Anderlecht blijft jagen op Dimata
Anderlecht geen interesse in Standard spelers
Vanhaezebrouck: "Sommige spelers zijn 'Niet te koop' maar ik beslis dat niet"
Anderlecht laat Trebel niet vertrekken
Ex Ref Breda: "Lambrechts nam juiste beslissing"
Onyekuru: “Het doel is om speelklaar te raken voor het seizoenseinde”
Kara mag in Senegal revalideren
Kums: "Ik wou gewoon een kopduel aangaan"
Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"

Meer nieuws...