Conté: "Voor mij een eer om met Suarez te mogen spelen"

Ibrahima Conte keerde gisteren terug naar het Regenboogstadion. De Guineeër speelde een sterke match en had zelfs enkele goeie kansen. Achteraf wou hij maar al te graag over zijn terugkeer praten.Vooraf was er immers veel te doen over de transfer van Conte. Francky Dury had het daar heel moeilijk mee. "Maar we hebben achteraf gesproken en hij heeft me gefeliciteerd met mijn match", zei Conte. "Over veel meer hebben we niet gepraat, maar daar zal het resultaat wel voor iets tussengezeten hebben. Hij was ontgoocheld. Het doet me pijn om te zien waar Zulte Waregem nu hangt."


"HET DOET PIJN TE ZIEN WAAR ZULTE-WAREGEM NU HANGT"  ContéDat ze daar hangen, zal ook veel te zien hebben met de vele vertrekkers, waaronder Conte. "Ja, maar ik ben niet de enige die vertrok. Ze hebben veel kwaliteit verloren. En het heeft tijd nodig om een nieuw team te bouwen, maar ze zijn te goed om tegen degradatie te voetballen. Ze zullen hier wel uitkomen."Zelf had Conte een paar heerlijke dribbels in huis op het veld waar hij ze al eerder liet bewonderen. "Ja, toen ik door de verdediging dribbelde, was ik verrast dat ik ineens voor Bossut stond. Ik wou hem nog opzij geven naar Mitrovic, maar niet goed genoeg."
Maar daarnaast was hij vooral blij om naast 'El Artista' te mogen spelen. "Suarez was schitterend, maar dat verbaast me niks. Ik weet zelfs dat hij nog beter kan. Voor mij is het een eer om met hem te spelen. Hij is de beste speler waar ik al mee speelde. Beter dan Thorgan Hazard? Ja, voor mij wel."Voetbalkrant

conte zulte

Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic
Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel

Meer nieuws...