Beloften spelen 2-2 gelijk tegen Charleroi

De paars-witte U21 kwamen vandaag, maandag 22 september 2014, in het Koning Boudewijnstadion niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Sporting Charleroi. Boubacar Diallo en Aaron Leya Iseka (penalty) scoorden voor Anderlecht… 



Anderlecht startte goed en na nog geen tien minuten voetballen had de ploeg onder leiding van Mohamed Ouahbi al een 1-0 voorsprong beet. Na een knap balletje van Samy Bourard trapte Boubacar Diallo de openingstreffer tegen de netten. Dodi Lukebakio had luttele minuten later de 2-0 aan de voet, maar hij besloot naast. Halfweg de eerste helft was de dubbele voorsprong alsnog een feit toen Aaron Leya Iseka een penalty - na een fout op Mehdi Tarfi - feilloos omzette. 
Op het halfuur wisten de Carolo’s echter de aansluitingstreffer te scoren via Kenneth Houdret. Meteen daarna opnieuw een gevaarlijke stilstaande fase, maar goalie Liam Bossin had een knappe parade in petto en voorkwam zo de gelijkmaker. Paars-Wit dreigde nog via Boubacar Diallo en Dodi Lukebakio, maar de doelman van Charleroi bokste de twee schoten weg. 



In de tweede helft leken de Brusselaars de zege binnen handbereik te hebben, maar toen ze tien minuten voor tijd de kans op 3-1 misten, trof opnieuw Kenneth Houdret aan de overkant wel raak. Voor Anderlecht trapte Wigor Alan Do Nascimento nog pal op de keeper, maar het bleef 2-2. 

Komende vrijdag staat voor Sporting al de volgende competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander dan is SV Zulte Waregem. 


RSC Anderlecht : Bossin, Diallo, Bourard (78' Bitsindou), D'Alberto, De Medina, Matthijs, Scholl (76' Haagen), Do Nascimento, Lukebakio, Tarfi & Leya Iseka (62' Mikal)

RSCA.be

beloften charleroi

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...