Jacobs: "Deschacht en Proto de ruggengraat van de ploeg"

Silvio Proto en Olivier Deschacht zijn een uitstervend ras. Clubspelers pur sang. AriŽl Jacobs, hun ex-trainer bij Anderlecht, is lof over beiden. Lucas Biglia was niet geliefd bij vele analisten in BelgiŽ. Bij ploegmaats en collega-spelers en trainers was de Argentijn wel geliefd. AriŽl Jacobs is vol lof over de ex-speler van Anderlecht. "Anderlecht mag echt blij zijn met spelers als Proto en Deschacht. Zij vormen de echte ruggengraat van de ploeg. Dat Deschacht nog titularis is, pleit voor hem. Elk jaar is hij op het einde de speler die de meeste matchen heeft gespeeld. Hij blijft er voor vechten, in tegenstelling tot vele anderen", aldus Jacobs in P-Magazine."Proto speelt elke match alsof zijn leven ervan afhangt. Of het nu tegen Real Madrid is of tegen KV Oostende, voor Proto maakt dat niets uit. Hij wil per se zijn netten schoon houden. Ik heb het meegemaakt dat we 4-0 voorstonden en dat we door concentratieverlies de 4-1 slikten. Wel, Proto kon daarvoor in de kleedkamer uit zijn dak gaan. En dan moest ik alles proberen te sussen." 


Jacobs had ook Biglia onder zijn hoede bij de Brusselaars. "De meest onderschatte speler waarmee ik gewerkt heb? Biglia. We zijn bij Anderlecht altijd heel veeleisend geweest voor Lucas. Misschien tť. Hij is altijd een goede, betrouwbare speler geweest. Okť, hij scoorde weinig en gaf zelden een assist, maar hij was nu eenmaal een ander type speler", zegt Jacobs in P-Magazine.
"Het zegt toch genoeg dat hij op het afgelopen WK bijna alle matchen gespeeld heeft tussen al die wereldtoppers?" Biglia wordt door zijn sterk WK zelfs genoemd bij Real Madrid. 


VoetbalNieuws

jacobs proto deschacht

Heeft Anderlecht interesse in Luca Marrone?
Antwerp heeft interesse in Kabasele
Steegen: "We blijven Olivier Deschacht steunen"
24.000 euro boete voor Deschacht voor gokken
Weiler neemt wellicht Talent Hannes Delcroix mee op stage
Onyekuru: "Ik heb het nummer negen gekregen bij Anderlecht"
Anderlecht is niet meer geÔnteresseerd in Clinton Mata
"We gaan een 'superploeg' samenstellen
Ajax aast op de 16-jarige Jakub Kiwior
Franse interesse voor N'Sakala
Kawaya gratis naar Mechelen maar met 50% doorverkooppercentage
Anderlecht moet nog even wachten op Onyekuru
Andy Kawaya ruilt RSC Anderlecht voor KV Mechelen
Hervť Matthys trekt naar FC Eindhoven
Abonnementen vliegen de deur uit !

Meer nieuws...