Voorbeschouwing: Anderlecht - Charleroi

Anderlecht gaat tegen Sporting Charleroi op zoek naar zijn beste start in vijf jaar. Negen op negen zou de landskampioen, die nog steeds wacht op versterking, een serieuze opkikker geven. Maar steken de Zebra's stokken in de wielen?Charleroi heeft immers nog geen punt kunnen pakken en kreeg vorige week een serieuze opdonder van Westerlo nadat ze 2-0 waren voorgekomen. Een nieuwe nederlaag zou Felice Mazzu wel eens in de problemen kunnen brengen, want de Carolo's werden dit seizoen getipt als ploeg die kort zou aanleunen bij play-off 1. Daar is voorlopig echter weinig van te zien. Een slechte start voorspelt meestal ook een moeilijk seizoen en dat heeft het bestuur niet voor ogen.


Geen vuiltje aan de lucht bij Anderlecht dus, zo lijkt. Al is Besnik Hasi niet tevreden en was het voetbal in die eerste twee wedstrijden ook niet van het beste niveau. Op het middenveld draait de tandem Milivojevic-Tielemans nog niet. Gelukkig voor Hasi is Mitrovic wel bij de pinken. De ServiŽr scoorde in alle matchen tot nu toe. Scoort hij ook vandaag opnieuw? En pikt Matias Suarez ook zijn goaltje mee als invaller?


Op de rechtsachter blijft Fabrice N'Sakala staan en Proto komt Kaminski, die mag vertrekken, aflossen in doel. Verwacht wordt dat Hasi verder geen vervangingen zal doen.
Belgiumsoccer.be

voorbeschouwing charleroi

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
SilvŤre Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciŽren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...