Nuytinck: "Iedereen weet dat we nog wachten op transfers"

Anderlecht-verdediger Bram Nuytinck stond na afloop van de gewonnen Supercup met gemengde gevoelens de pers te woord. De regerend landskampioen sleepte de Supercup binnen door met 2-1 van Sporting Lokeren te winnen, maar Nuytinck sprak na afloop ook over de vliegtuigramp in Oekra´ne waarbij onder meer 193 Nederlanders en vier Belgen omkwamen
"Ik vind het heel erg wat er gebeurd is", vertelde de 24-jarige Nederlander tegen onder meer De Morgen. "Niet alleen omdat er zoveel van mijn landgenoten bij omgekomen zijn, maar ook gewoon omdat ik nauwelijks kan bevatten dat zoiets mogelijk is. Ik hoop echt dat ze snel de juiste daders vatten en zorgen voor rechtvaardigheid."


"Of ik mensen kende die op het vliegtuig zaten? Neen, maar je ziet natuurlijk allerlei rouwbetuigingen via Facebook passeren, verschrikkelijk...", aldus de verdediger, die na deze woorden zijn zinnen verzette en op de Supercup inging. "Het is belangrijk dat we die eerste prijs gepakt hebben."


"Al was het niet onze beste wedstrijd. Daarvoor zijn er nog teveel blessures en zijn er onvoldoende spelers topfit. Bovendien weet iedereen dat we nog wachten op transfers", zo sloot Nuytinck. "Maar ik vrees niet voor mijn plaats. Ik moet alleen naar mezelf kijken en er voor zorgen dat ik goede wedstrijden speel."

VoetbalNieuws

nuytinck supercup2014

Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!

Meer nieuws...