Supercup: Anderlecht-in-opbouw tegen Lokeren

Een zachte aanloop naar volgende week: de Supercup is de eerste officiŽle wedstrijd van het seizoen tussen kampioen en bekerwinnaar. Zijnde Anderlecht en Lokeren dit seizoen. Paars-wit won de twee vorige edities, maar trainer Besnik Hasi liet al weten dat zijn ploeg niet klaar is.


Anderlecht zag een halve ploeg vertrekken of geblesseerd uitvallen. Proto en Vanden Borre zijn nog een poosje buiten strijd en Hasi zag in de voorbereiding ook Chancel Mbemba en Dennis Praet met kleinere blessures wegvallen. De twee zijn wel quasi klaar, maar de Kosovaar gaat geen risico's nemen. Wellicht beginnen ze wel op de bank.


Hasi moet dus beginnen schuiven en daardoor komen MichaŽl Heylen en Nathan Kabasele waarschijnlijk in de ploeg. Achteraan heeft hij geen echte rechtsachter meer en dus moet Fabrice N'Sakala depanneren als rechtsback. Milivojevic krijgt centraal nog eens een kans en vooraan zullen Suarez en Mitrovic elk een helft spelen.


Vermoedelijke opstelling: Kaminski, Deschacht, Nuytinck, Heylen, N'Sakala, Tielemans, Milivojevic, Acheampong, Kabasele, Cyriac en SuarezOok Peter Maes mist bij lokeren enkele basispionnen. Copa is nog geblesseerd en dus staat Davino Verhulst zeker al enkele weken in doel. Centraal in de verdediging mist hij Scholz en op de flank Patosi. Dutra en Remacle moeten de flanken gaan bevolken.Voetbalkrant

supercup14 lokeren

Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!

Meer nieuws...