Hasi: "Moeten belangrijke spelers missen tegen Lokeren"

Deze vrijdagmiddag, 18 juli 2014, gaf coach BESNIK HASI een persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd voor de Supercup komende zondag 20 juli waarin RSCA het in het Constant Vanden Stockstadion opneemt tegen Sporting Lokeren.


Volgens Besnik Hasi is de match van zondag een belangrijke wedstrijd voor RSCA. "Het is de eerste wedstrijd van het seizoen en we willen er natuurlijk vanaf het begin van het nieuwe seizoen staan. We zullen er dan ook alles aan doen om de Supercup te winnen. Het zal natuurlijk niet gemakkelijk worden tegen Lokeren, maar we moeten zo goed mogelijk ons best doen om een goede prestatie neer te zetten voor onze supporters."


De Anderlechtcoach zal wel nog enkele spelers moeten missen voor de wedstrijd tegen Lokeren. "Enkele jongens zijn nog niet helemaal fit voor de wedstrijd van zondag omwille van onder andere blessures en interlandwedstrijden. Met Vanden Borre zijn we een belangrijke kracht verloren na zijn blessure op het WK, Suarez en Mitrovic zijn nog niet klaar om 90 minuten te spelen, Mbemba en Praet zijn ook nog twijfelachtig na blessures... Deze laatste trainden vandaag pas voor het eerst opnieuw mee met de groep en we willen geen risico’s nemen", aldus Besnik Hasi.

RSCA.be

hasi supercup lokeren

Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!

Meer nieuws...