Van Holsbeeck: "Isci is een goede voetballer maar niet goed genoeg voor Anderlecht"

Anderlecht startte gisteren zijn voorbereiding met een beperkte kern van 22 spelers. "Ik wil sommigen geen valse hoop geven", gaf Besnik Hasi al aan. Heel wat jongens schipperen tussen blijven of vertrekken. Manager Herman Van Holsbeeck verduidelijkt.


"Deze jongens hebben ondervonden dat ze tijdens de play-offs geen titularis meer waren. Kljestan ligt nog twee jaar onder contract. Hij wacht de aanbiedingen die binnenlopen af. Op dit moment heeft één buitenlandse club (Olympiakos) te kennen gegeven dat ze interesse tonen. Hij ligt er in balans met nog een andere kandidaat."


Voor Gillet staan Franse clubs als Caen, Lens en Metz in de rij. "Ik heb ook horen waaien dat er interesse is van Metz. Technisch directeur Dominique D'Onofrio heeft mij één keer gebeld voor een mogelijke huur. Dat zagen wij niet zitten. Guillaume heeft bovendien te kennen gegeven dat hij voor zijn plek op Anderlecht wil knokken.""Vico krijgt de kans van Hasi om zich tijdens de eerste trainingen te bewijzen. Het is niet omdat je Spaans international bent bij de U19 dat je automatisch ook in de eerste ploeg van Anderlecht staat. Dat heeft hij vorig jaar ervaren. Het is nu aan hem om in de oefenmatchen zijn kans te grijpen.""Armenteros moet weg. Dat kan met een definitieve verkoop of op huurbasis. Er is wat interesse uit Nederland, maar daar leggen ze meestal niet veel geld op tafel.""Kabasele zit in een andere situatie. Hij heeft de laatste maand bij De Graafschap aardige dingen laten zien. Hij traint voorlopig met de U21, al kunnen de zaken bij jongeren snel omslaan. Hij is inmiddels getrouwd en vader geworden. Hij is een pak rustiger dan vroeger. Hij heeft enorme kwaliteiten dus kan snel terugkeren in het A-team.""Sefa Isci is vast en zeker een goede voetballer, maar we vonden dat hij voor Anderlecht niet goed genoeg was. Bij de jeugd loopt heel wat talent rond. De kunst bestaat erin je daar niet in te vergissen. De jongeren die aan de top van de piramide zijn gekomen en geen kans krijgen, moeten we verplicht laten gaan."Voetbalkrant

vanholsbeeck isci armenteros kabasele vico gillet kljestan

Youth League: Anderlecht en Bayern delen de punten
Van Damme bezit 15 procent van Anderlecht
Kums: "Ik en Weiler hadden een andere voetbalvisie"
Uros Spajic: "Boakye is sterk, snel en doelgericht, ik zou hem aanraden"
Uros Spajic: "Wie zwaar verliest moet boos zijn op zichzelf"
Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
René Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie

Meer nieuws...