Dames: Pauline Crammer blijft bij RSC Anderlecht

Ze kwam uit Frankrijk naar SV Zulte Waregem en trok de voorbije zomer naar RSC Anderlecht waar ze ook volgend seizoen aan de slag zal blijven. We hebben het over Pauline Crammer, de scorende spits van vrouwelijk paars-wit, die na een lange periode opnieuw bij het Franse nationale A-team zit.
 
 
 
 
Pauline Crammer scoorde dit seizoen al 18 keer in de Women's BeNeLeague voor RSC Anderlecht en daarmee is ze grof wild voor tal van clubs uit het Belgische en internationale vrouwenvoetbal. De ex-speelster van FCF Hénin-Beaumont, die als eerste speelster ooit drie keer scoorde op een WK U17 (op 30 oktober 2008 in Nieuw-Zeeland tegen Paraguay), bevestigde op zondag 4 mei 2014 in Frankrijk dat ze bij RSC Anderlecht blijft. 


Pauline Crammer was in het verleden ook al Europees Kampioen met Frankrijk bij de U19 waar ze zelfs scoorde in de finale tegen Engeland (2-1). Dat was in Skopje in Macedonië.  Verder lukte ze een doelpunt voor Frankrijk op het WK U20 in 2010 in en tegen Duitsland (op 20 juli 2010 in Augsburg). Inmiddels is ze via een avontuur in België opnieuw bij het Franse nationale vrouwenteam terechtgekomen waar ze op dit ogenblik het WK-kwalificatieduel van woensdag 7 mei 2014 in Besançon tegen Hongarije aan het voorbereiden is.
 


bron: vrouwenteam.be

dames rsca

Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA

Meer nieuws...