Proto: "Nu op verplaatsing iets neer zetten"

Silvio Proto had niet bijster veel te doen, maar had toch enkele goede saves in huis. De doelman was vooral blij met de mentaliteit die zijn ploeg liet zien.


De euforie in het Astridpark was groot, maar de ervaren Proto hield wel iedereen met de voetjes op de grond. "Ik ben blij met de sterke match die we gespeeld hebben, zeker in de eerste 15 ą 25 minuten", knikte Proto. "We hebben Club heel hoog opgevangen, zoals de coach gevraagd had. De mentaliteit zat goed, de inzet ook. Maar nu moeten we niet gaan zweven, want we staan nog nergens. Deze 'fighting spirit' moeten we elke week opbrengen."


Proto deelde wel mee in de vreugde, want hij stak het hele veld over om Cyriac te feliciteren. "Ik ben blij voor al mijn ploegmaats. Iedereen was vandaag op niveau: de verdediging, het middenveld en de aanval. Maar voor Cyriac zal het extra deugd gedaan hebben, want een spits leeft van goals en dit was een bijzonder mooie. Dat zal hem vertrouwen gegeven hebben. En dat hebben we op dit moment nodig."
En nu naar Lokeren. "We bekijken het match per match en hopen eindelijk eens op verplaatsing iets neer te zetten, want daar hebben we tot nu toe niet veel laten zien. Of dit een referentiematch was? Dat zal de toekomst uitwijzen. Hopelijk volgende week vrijdag al."
Voetbalkrant

proto clubbrugge

Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!

Meer nieuws...