RSC Anderlecht trakteert de fans

De komende weken, in de aanloop van de play offs, zullen in het teken staan van de trouwe paars-witte fans. Verschillende open trainingen, een Kinepolis RSCA fan evening en vele mooie prijzen worden aan de supporters aangeboden…


Zoals al eerder vermeld organiseert de club morgen om 14u30 een open training in het oefencomplex van Neerpede. Ook op zaterdag 22 maart vindt er om 10u30 een open training plaats in het Constant Vanden Stock stadion. Op die dag zullen ook de RSCA Fanshop en de Ticketing open zijn van 10u tot 14u.


Volgende woensdag 26 maart organiseert RSC Anderlecht de ‘Kinepolis RSCA fan evening’. De voorzitters en bestuurders van de supportersclubs zijn vanaf 18u welkom in Kinepolis Brussels om de spelers en de technische staf te ontmoeten. Tussen 19u en 19u30 mogen de aanwezigen vragen stellen aan de nieuwe coach van RSC Anderlecht, Besnik Hasi. De 500 genodigden worden door Kinepolis ook nog getrakteerd op een film.


Ten slotte worden vanaf woensdag 19 maart de fans dagelijks uitgenodigd op de sociale en digitale media van de club om kans te maken op vele prijzen. De wedstrijden worden tot stand gebracht dankzij verschillende partners met een paars-wit hart. Huawei, Milka, discotheek De Carré, Canon, L’Oréal en RSCA schenken elke dag een aantal mooie prijzen weg, die onder de fans verdeeld zullen worden.

RSCA.be

rscafans

Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren
Clasico in Beker van België
Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"

Meer nieuws...