Selectie voor Anderlecht - Oostende

RSC Anderlecht ontvangt in het kader van de laatste speeldag van reguliere competitie KV Oostende in het Astridpark. De nieuwe coach Besnik Hasi maakte vandaag na de laatste training zijn selectie bekend voor deze wedstrijd…


‘Er zijn deze week geen nieuwe blessuregevallen bijgekomen,’ opent coach Besnik Hasi. ‘Demy De Zeeuw heeft deze week al meegetraind, maar is nog niet helemaal fit en zit dus nog niet in de selectie. Luka Milivojevic verstuikte zijn enkel tijdens de beloftewedstrijd tegen Zulte Waregem, maar hij raakt speelklaar,’ aldus de nieuwe trainer.


Besnik Hasi is tevreden met zijn eerste trainingsweek: ‘Het was een drukke week. Naast de trainingen heb ik ook de groep toegesproken en alles met de staff overlegd. Ondanks al deze drukte heb ik de wedstrijd tegen Oostende goed kunnen voorbereiden. Ik heb duidelijk gezegd wat ik wil om zo mijn eigen accenten te leggen. Sommige spelers zullen hierdoor misschien ontgoocheld zijn, maar ik wil vanaf het begin correct en eerlijk zijn. Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden tegen KV Oostende. Ze verkeren in een goede vorm en spelen daarnaast ook aanvallend voetbal. Ik ga geen doelen stellen. We komen net uit een slechte periode, daarom is het vooral belangrijk om elke week de ploeg beter te laten spelen,’ besluit de oefenmeester.


Selectie RSCA: Bruno, Cyriac, Deschacht, Gillet, Kaminski, Kljestan, Kouyaté, Milivojevic, Mitrovic, Najar, N'Sakala, Nuytinck, Pollet, Praet, Proto, Tielemans, Vanden Borre en Vargas.

RSCA.be

selectie oostende

Plukt Preud'homme trainer weg bij Anderlecht?
Sels: "Ik kreeg altijd de boetes van Saïef toegestuurd"
Vanhaezebrouck: "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"
Hein Vanhaezebrouck: "Ik moet Herman Van Holsbeeck bedanken"
Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op

Meer nieuws...