Selectie voor Anderlecht - Oostende

RSC Anderlecht ontvangt in het kader van de laatste speeldag van reguliere competitie KV Oostende in het Astridpark. De nieuwe coach Besnik Hasi maakte vandaag na de laatste training zijn selectie bekend voor deze wedstrijd…


‘Er zijn deze week geen nieuwe blessuregevallen bijgekomen,’ opent coach Besnik Hasi. ‘Demy De Zeeuw heeft deze week al meegetraind, maar is nog niet helemaal fit en zit dus nog niet in de selectie. Luka Milivojevic verstuikte zijn enkel tijdens de beloftewedstrijd tegen Zulte Waregem, maar hij raakt speelklaar,’ aldus de nieuwe trainer.


Besnik Hasi is tevreden met zijn eerste trainingsweek: ‘Het was een drukke week. Naast de trainingen heb ik ook de groep toegesproken en alles met de staff overlegd. Ondanks al deze drukte heb ik de wedstrijd tegen Oostende goed kunnen voorbereiden. Ik heb duidelijk gezegd wat ik wil om zo mijn eigen accenten te leggen. Sommige spelers zullen hierdoor misschien ontgoocheld zijn, maar ik wil vanaf het begin correct en eerlijk zijn. Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden tegen KV Oostende. Ze verkeren in een goede vorm en spelen daarnaast ook aanvallend voetbal. Ik ga geen doelen stellen. We komen net uit een slechte periode, daarom is het vooral belangrijk om elke week de ploeg beter te laten spelen,’ besluit de oefenmeester.


Selectie RSCA: Bruno, Cyriac, Deschacht, Gillet, Kaminski, Kljestan, Kouyaté, Milivojevic, Mitrovic, Najar, N'Sakala, Nuytinck, Pollet, Praet, Proto, Tielemans, Vanden Borre en Vargas.

RSCA.be

selectie oostende

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...