Proto: "Het is nog niet voorbij"

Vandaag nam Anderlecht officieel afscheid van John Van den Brom. Silvio Proto gaf toe dat hij persoonlijk zeer ontgoocheld was over die beslissing. Volgens hem stond wel degelijk nog achter de Nederlandse coach.


“Zolang de spelersgroep nog achter Van den Brom staat, blijft hij aan als coach.” Het was een van de uitspraken van Herman Van Holsbeeck de voorbije weken wanneer hem gevraagd werd naar de positie van de coach. Nu Van den Brom aan de deur gezet werd, zou men dan ook kunnen concluderen dat de spelers hun vertrouwen in de trainer verloren hadden. Proto ontkende dit echter in gesprek met La Tribune (RTBF). De doelman gaf aan dat hij zeer ontgoocheld was toen hij in de pers las dat de coach aan de poort zou gezet worden. Volgens Proto was dit de laatste mogelijkheid, nadat alles al geprobeerd was.


Besnik Hasi moet nu het tij keren bij paars-wit. Proto speelde nog samen met zijn nieuwe trainer. De vraag is wat hij het team zal kunnen bijbrengen. De doelman wijst vooral op de vechtersmentaliteit, die Hasi ook al in de ploeg bracht als speler. Proto blijft trouwens optimistisch over de kansen van Anderlecht in de play-offs: “De kloof is slechts zes punten en we hebben nog twee matchen tegen Standard. Het is nog niet voorbij.” Voetbalkrant

proto latribune

Anderlecht: "Hopelijk komt er weer toenadering met Brussel"
Hanni scoort Doelpunt van het Jaar
Frank Boeckx grijpt net naast titel 'Doelman van het jaar'
Tielemans bekroond tot Profvoetballer van het Jaar
Titelcoach Weiler is Trainer van het Jaar
Najar en Deschacht blijven langer bij Anderlecht
Van Holsbeeck: “Leander Dendoncker zal meer opbrengen dan Youri Tielemans”
Dendoncker: "Ik moet ook aan mezelf denken"
Trebel: "Mijn integratie verliep hier razendsnel"
Vanden Stock: "Er is geen kleine kampioen"
Van Holsbeeck: "We gaan kijken of Kums naar Anderlecht wil komen"
Anderlecht in de bloemetjes gezet door Gemeente Anderlecht
BNP Paribas opnieuw sponsor Anderlecht
Anderlecht in Pot 3 bij loting Champions League
Lukasz Teodorczyk doet beter Mitrovic

Meer nieuws...