Proto: "Het is nog niet voorbij"

Vandaag nam Anderlecht officieel afscheid van John Van den Brom. Silvio Proto gaf toe dat hij persoonlijk zeer ontgoocheld was over die beslissing. Volgens hem stond wel degelijk nog achter de Nederlandse coach.


“Zolang de spelersgroep nog achter Van den Brom staat, blijft hij aan als coach.” Het was een van de uitspraken van Herman Van Holsbeeck de voorbije weken wanneer hem gevraagd werd naar de positie van de coach. Nu Van den Brom aan de deur gezet werd, zou men dan ook kunnen concluderen dat de spelers hun vertrouwen in de trainer verloren hadden. Proto ontkende dit echter in gesprek met La Tribune (RTBF). De doelman gaf aan dat hij zeer ontgoocheld was toen hij in de pers las dat de coach aan de poort zou gezet worden. Volgens Proto was dit de laatste mogelijkheid, nadat alles al geprobeerd was.


Besnik Hasi moet nu het tij keren bij paars-wit. Proto speelde nog samen met zijn nieuwe trainer. De vraag is wat hij het team zal kunnen bijbrengen. De doelman wijst vooral op de vechtersmentaliteit, die Hasi ook al in de ploeg bracht als speler. Proto blijft trouwens optimistisch over de kansen van Anderlecht in de play-offs: “De kloof is slechts zes punten en we hebben nog twee matchen tegen Standard. Het is nog niet voorbij.” Voetbalkrant

proto latribune

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...