John Van den Brom kan maar beter winnen tegen Kortrijk

De druk zit weer op de ketel. Vooral in Franstalig België klinkt de roep voor een ontslag. De Brusselse krant La Capitale draait niet rond de pot. "Voor John van den Brom is er maar één woord: buiten!", luidt hun stelling.


Volgens Ludo Vandewalle, sportchef van Het Nieuwsblad, kan Van den Brom zich geen nieuwe uitschuiver permitteren. Tegen Kortrijk moet er gewonnen worden, en liefst met aantrekkelijk voetbal.
Van den Brom kan rekenen op de steun van Van Holsbeeck, maar die ligt ook onder vuur, vanwege een falende transferpolitiek. Volgens Het Nieuwsblad liet Van den Brom zich in besloten kring zelfs ontvallen dat hij dit seizoen de titel wil pakken en dan wil opkrassen bij Anderlecht. Hij ligt onder vuur omdat hij tegen Lierse SK uitpakte met een verrassende opstelling. Zo hield Van den Brom niet vast aan de succesvolle 4-4-2 van tegen Club Brugge. Van Holsbeeck merkte trouwens op dat niet hij maar het bestuur in de fout ging in de zaak-Thorgan Hazard. Woorden die niet goed zijn aangekomen bij een deel van die bestuursleden, daardoor staat Van Holsbeeck minder sterk om coach te beschermen. Ook bij de spelers rijzen er vragen over de vele verschuivingen in de ploeg.


Van den Brom zelf legde er gisteren fysiek de pees op door 3 ipv 2 trainingen af te werken. Ook hij weet dat er gewonnen moet worden op Kortrijk. De mentaliteit en inzet moet dan wel een stuk beter zijn dan tegen Lierse. Het Nieuwsblad

vandenbrom vanholsbeeck

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...