John Van den Brom kan maar beter winnen tegen Kortrijk

De druk zit weer op de ketel. Vooral in Franstalig België klinkt de roep voor een ontslag. De Brusselse krant La Capitale draait niet rond de pot. "Voor John van den Brom is er maar één woord: buiten!", luidt hun stelling.


Volgens Ludo Vandewalle, sportchef van Het Nieuwsblad, kan Van den Brom zich geen nieuwe uitschuiver permitteren. Tegen Kortrijk moet er gewonnen worden, en liefst met aantrekkelijk voetbal.
Van den Brom kan rekenen op de steun van Van Holsbeeck, maar die ligt ook onder vuur, vanwege een falende transferpolitiek. Volgens Het Nieuwsblad liet Van den Brom zich in besloten kring zelfs ontvallen dat hij dit seizoen de titel wil pakken en dan wil opkrassen bij Anderlecht. Hij ligt onder vuur omdat hij tegen Lierse SK uitpakte met een verrassende opstelling. Zo hield Van den Brom niet vast aan de succesvolle 4-4-2 van tegen Club Brugge. Van Holsbeeck merkte trouwens op dat niet hij maar het bestuur in de fout ging in de zaak-Thorgan Hazard. Woorden die niet goed zijn aangekomen bij een deel van die bestuursleden, daardoor staat Van Holsbeeck minder sterk om coach te beschermen. Ook bij de spelers rijzen er vragen over de vele verschuivingen in de ploeg.


Van den Brom zelf legde er gisteren fysiek de pees op door 3 ipv 2 trainingen af te werken. Ook hij weet dat er gewonnen moet worden op Kortrijk. De mentaliteit en inzet moet dan wel een stuk beter zijn dan tegen Lierse. Het Nieuwsblad

vandenbrom vanholsbeeck

Vanhaezebrouck: "Psycholoog ook nuttig als er geen problemen zijn"
Anderlecht zet Siebe Schrijvers op verlanglijstje
Vanhaezebrouck: "Door de overname zijn middelen beperkt"
Roger Vanden Stock wordt ereburger van Anderlecht
Anderlecht zonder Obradovic, Chipciu en Boeckx naar Genk
Vanhaezebrouck: "Operatie voor Onyekuru onafwendbaar"
Vanhaezebrouck praat met Vranjes
Anderlecht volgt spits van Standard
Anderlecht volgt drie alternatieven voor Vranjes
Charleroi wil aankoopoptie Lukebakio lichten
Anderlecht plant bod op Ghanese flankaanvaller
Pieter Gerkens: "Door het play-offsysteem is alles mogelijk"
Stanciu is medisch gekeurd, Sparta Praag en RSCA praten voort
Rudi Verkempinck: "Stanciu geloofde dat hij het kon keren, maar het is niet gelukt"
UEFA-rapport: geen enkele club verdient meer aan zijn fans dan Anderlecht

Meer nieuws...