Van Holsbeeck: "Ik woon in een appartement en zou ook graag in een kasteel wonen"

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck haalde de afgelopen transferperiode geen nieuwe versterking voor op het middenveld. Daarom rekent hij nu meer dan ooit op de Nederlander Demy De Zeeuw. De manager geeft ook iets meer uitleg over het mislukte transferbeleid.


In Het Laatste Nieuws vertelt Van Holsbeeck dat hij ook versterking wou halen voor op het middenveld. “Anderlecht had een extra spits en een middenvelder nodig. Een nieuwe aanvaller hebben we, maar het is me niet gelukt om versterking te halen voor op het middenveld.” 


Toch maakt de Anderlecht-manager zich geen zorgen. “Ik zie nog voldoende patrons in de huidige kern: Demy De Zeeuw, Guillaume Gillet en Silvo Proto bijvoorbeeld en trouwens waarom zouden de jonge gasten Tielemans en Najar niet verrassen. De Nederlander De Zeeuw traint echt goed en hij wil zich bewijzen. Ik hoop dat hij in de laatste rechte lijn van de competitie een meerwaarde kan betekenen voor onze ploeg.”
De laatste maanden kwam de ex-Ajacied nauwelijks aan spelen toe. Toch gelooft Van Holsbeeck dat de Nederlander belangrijk kan zijn voor zijn ploeg.


Van Holsbeeck heeft ook zijn mening over Milivojevic. "Als Serviër heeft hij duidelijk een aanpassingstijd nodig. Het zelfde geldt voor Vico."

Dat Standard woest is op Anderlecht kan Van Holsbeeck niet begrijpen. "Dit is toch simpel. Als je een speler als Batshuayi niet wil kwijtspelen moet je geen clausule in zijn contract zetten. En dat de Engelsen hem aan ons wilden verhuren, daar is toch niets mis mee."


Op de vraag of hij snapt dat de fans zwaar ontgoocheld zijn dat 'maar Pollet' komt antwoorden Van Holsbeeck het volgende in HNB. "Kijk ik woon in appartement en zou ook graag in een kasteel wonen. Er waren targets, maar je moet handelen naar de middelen die je hebt."Het Nieuwsblad

vanholsbeeck

Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
René Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie
Najar pas na winterstop terug in actie
Anderlecht praat met Bracelona over Vermaelen
Bayern zonder enkele grote namen
Jan Mulder: "Slechts 100 miljoen voor een club als Anderlecht? Dat is al te gortig"
Anderlecht ontkent problemen Emilio Ferrera

Meer nieuws...