Van Holsbeeck: "Ik woon in een appartement en zou ook graag in een kasteel wonen"

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck haalde de afgelopen transferperiode geen nieuwe versterking voor op het middenveld. Daarom rekent hij nu meer dan ooit op de Nederlander Demy De Zeeuw. De manager geeft ook iets meer uitleg over het mislukte transferbeleid.


In Het Laatste Nieuws vertelt Van Holsbeeck dat hij ook versterking wou halen voor op het middenveld. “Anderlecht had een extra spits en een middenvelder nodig. Een nieuwe aanvaller hebben we, maar het is me niet gelukt om versterking te halen voor op het middenveld.” 


Toch maakt de Anderlecht-manager zich geen zorgen. “Ik zie nog voldoende patrons in de huidige kern: Demy De Zeeuw, Guillaume Gillet en Silvo Proto bijvoorbeeld en trouwens waarom zouden de jonge gasten Tielemans en Najar niet verrassen. De Nederlander De Zeeuw traint echt goed en hij wil zich bewijzen. Ik hoop dat hij in de laatste rechte lijn van de competitie een meerwaarde kan betekenen voor onze ploeg.”
De laatste maanden kwam de ex-Ajacied nauwelijks aan spelen toe. Toch gelooft Van Holsbeeck dat de Nederlander belangrijk kan zijn voor zijn ploeg.


Van Holsbeeck heeft ook zijn mening over Milivojevic. "Als Serviër heeft hij duidelijk een aanpassingstijd nodig. Het zelfde geldt voor Vico."

Dat Standard woest is op Anderlecht kan Van Holsbeeck niet begrijpen. "Dit is toch simpel. Als je een speler als Batshuayi niet wil kwijtspelen moet je geen clausule in zijn contract zetten. En dat de Engelsen hem aan ons wilden verhuren, daar is toch niets mis mee."


Op de vraag of hij snapt dat de fans zwaar ontgoocheld zijn dat 'maar Pollet' komt antwoorden Van Holsbeeck het volgende in HNB. "Kijk ik woon in appartement en zou ook graag in een kasteel wonen. Er waren targets, maar je moet handelen naar de middelen die je hebt."Het Nieuwsblad

vanholsbeeck

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...