Roef: "Ik denk dat ik mijn job gedaan heb"

Geen Thomas Kaminski op de bank, een blessure van Silvio Proto en ineens staat de 19-jarige Davy Roef in de ploeg. Ondanks een tegendoelpunt liet hij toch wat flitsen van talent zien.Roef zat wat onverwacht op de bank omdat Kaminski niet beschikbaar was. "Ik wist het deze week pas", aldus Roef. "Nogal onverwacht dat ik hier mijn debuut maak. Ik had wel al een paar keer op de bank gezeten en dus weet je dat je klaar moet zijn. Ineens riep de coach dat ik me moest gaan opwarmen. Tijd om nerveus te worden had ik dus niet."


Proto had al een tijdje om zijn vervanging gevraagd, maar Van den Brom probeerde de rust met hem te halen, maar dat was buiten Proto gerekend die zelf de bal buiten wierp en van het veld stapte. "Ik denk dat de trainer hem bij de rust wou wisselen, van de rest weet ik niets. Silvio zou zelf ook graag de rust gehaald hebben."
Nochtans was Roef de laatste weken ook niet helemaal fit. Zo werkte hij op stage een individueel programma af. "Ik had een ontsteking aan de kniepees, maar nu is het opgelost. De injectie heeft gewerkt. Gelukkig, want anders was het een operatie geworden."


Roef mocht nu proeven van het grote werk. "Dat afstandsschot van Bateau was het moeilijkste omdat de bal nog net botste en ik hem naar de buitenkant moest duwen omdat er nog mensen klaar stonden. Ik denk dat ik mijn job gedaan heb. Bij die kans van Trajkovski kom ik goed uit en bij de tegengoal heb ik me weinig te verwijten."Voetbalkrant

roef kvmechelen

Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers
Frank de Boer staat open voor gesprek met RSCA
Hein Vanhaezebrouck bovenaan verlanglijstje
AA Gent-voorzitter: "Hein heeft het laatste woord"
Anderlecht Fan Board: "Al hadden we 10 punten meer,we waren spelniveau beu"
Najar nog minstens zes weken aan de kant
Weiler krijgt van Anderlecht nog 400.000 euro
Steegen: "Reactie Roger Vanden Stock was pure emotie"
RSCA-fans planden nog hardere acties
Enkele spelers: "Laat dit niet gebeuren,wij spelen slecht, niet René"
Opvallend: RSCA van Weiler schiet meest op doel en heeft meeste kansen dit seizoen
Anderlecht gaat grote jeugdtalenten anders begeleiden

Meer nieuws...