Zulte-Waregem,Cl-Brugge en Standard bundelen krachten tegen RSC Anderlecht

Er is ophef ontstaan rond de mogelijke transfer van Thorgan Hazard naar Anderlecht. Zelfs andere clubs gaan zich nu bemoeien met de zaak. Niet alleen de supportersfederatie van Zulte Waregem, maar ook die van Club Brugge én Standard laten van zich horen.
Anderlecht zou een mondeling akkoord hebben met Thorgan Hazard en zijn entourage. Vanaf januari zou hij voor paars-wit uitkomen en Zulte Waregem dus verlaten.Vandaag sturen de supportersfederaties van Club, Zulte Waregem en Standard een gezamenlijk comminqué waarin ze ‘de demarches van Anderlecht’ hekelen. De fans van de drie clubs voelen zich in liefst drie dossiers geviseerd door de landskampioen, zo weet Het Laatste Nieuws.


Club Brugge heeft het moeilijk met het nationaal stadion waar ook Anderlecht in zou gaan spelen. Voorzitter Bart Verhaeghe schreef daar al een open brief over en ook de supporters sluiten zich daar nu bij aan.Standard vindt het niet kunnen dat Anderlecht via een buitenlandse club probeert om Michy Batshuayi los te weken op Sclessin. Zulte Waregem is dan weer razend omwille van de recente ontwikkelingen rond Hazard.“Anderlecht wil door die manipulaties, vooral door spelers het hoofd op hol te brengen, alleen maar de concurrentie verzwakken”, zou het communiqué luiden volgens Het Laatste Nieuws.“Wij vinden dit pure competitievervalsing en daarom willen we gezamenlijk in het verweer gaan. Dat kunnen we het best door de krachten te bundelen.”


Voetbal24.be

zultewaregem standard clubbrugge

Peter Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht is verantwoordelijkheid huidige aandeelhouders"
Toekomstig RSCA mede-eigenaar verzet zich tegen stadion Brugge
Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker
Kenny Saief maakt meteen indruk
Anderlecht blijft jagen op Dimata
Anderlecht geen interesse in Standard spelers
Vanhaezebrouck: "Sommige spelers zijn 'Niet te koop' maar ik beslis dat niet"
Anderlecht laat Trebel niet vertrekken
Ex Ref Breda: "Lambrechts nam juiste beslissing"
Onyekuru: “Het doel is om speelklaar te raken voor het seizoenseinde”
Kara mag in Senegal revalideren
Kums: "Ik wou gewoon een kopduel aangaan"
Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"

Meer nieuws...