Van den Brom: "Op een mooie manier 2013 afsluiten"

Donderdag staat ook voor Anderlecht en Zulte Waregem de laatste wedstrijd van het jaar op het programma. Twee ploegen die heel wat matchen afwerkten, maar die zich nog één keer willen opladen voor een hopelijk aangename topper. Coach John van den Brom weet dat die topper best gewonnen wordt om het jaar in schoonheid af te sluiten.‘Donderdag staat er alweer een zeer belangrijke wedstrijd voor de deur,’ begint de Nederlandse coach op de traditionele persconferentie. ‘Vorig seizoen hebben we mooie duels uitgevochten met Zulte Waregem en nu zal dit niet anders zijn. Door de feestdagen is de voorbereiding naar deze wedstrijd iets verschillend, maar wees er maar zeker van dat onze jongens zich donderdag voor de laatste keer dit kalenderjaar volledig zullen geven. We zijn de laatste weken goed bezig en we willen 2013 op een mooie manier afsluiten,’ aldus John van den Brom.


Van den Brom heeft zijn spelers ook geen regels opgelegd voor de kerstdagen. "Niks over gezegd en zelfs niet over nagedacht. Het zijn allemaal profs en ze weten wat ze moeten doen."
Over het kerstvoetbal is hij minder te spreken. "Op Kerstdag komen we trainen. We moeten wel, één dag voor de match, maar ik vind dat Kerstmis een dag is die je bij familie en vrienden moet doorbrengen."Op de persconferentie ontkende Anderlecht-coach John van den Brom iets te weten over de constructie om Standard speler Batshuayi via een Engelse club bij Anderlecht te laten spelen.

RSCA.be

vandenbrom zultewaregem

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...