Van den Brom: "Op een mooie manier 2013 afsluiten"

Donderdag staat ook voor Anderlecht en Zulte Waregem de laatste wedstrijd van het jaar op het programma. Twee ploegen die heel wat matchen afwerkten, maar die zich nog één keer willen opladen voor een hopelijk aangename topper. Coach John van den Brom weet dat die topper best gewonnen wordt om het jaar in schoonheid af te sluiten.‘Donderdag staat er alweer een zeer belangrijke wedstrijd voor de deur,’ begint de Nederlandse coach op de traditionele persconferentie. ‘Vorig seizoen hebben we mooie duels uitgevochten met Zulte Waregem en nu zal dit niet anders zijn. Door de feestdagen is de voorbereiding naar deze wedstrijd iets verschillend, maar wees er maar zeker van dat onze jongens zich donderdag voor de laatste keer dit kalenderjaar volledig zullen geven. We zijn de laatste weken goed bezig en we willen 2013 op een mooie manier afsluiten,’ aldus John van den Brom.


Van den Brom heeft zijn spelers ook geen regels opgelegd voor de kerstdagen. "Niks over gezegd en zelfs niet over nagedacht. Het zijn allemaal profs en ze weten wat ze moeten doen."
Over het kerstvoetbal is hij minder te spreken. "Op Kerstdag komen we trainen. We moeten wel, één dag voor de match, maar ik vind dat Kerstmis een dag is die je bij familie en vrienden moet doorbrengen."Op de persconferentie ontkende Anderlecht-coach John van den Brom iets te weten over de constructie om Standard speler Batshuayi via een Engelse club bij Anderlecht te laten spelen.

RSCA.be

vandenbrom zultewaregem

Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht

Meer nieuws...