Van Holsbeeck: "Wie ik echt wil weet niemand"

Wie dacht dat Bryan Ruiz topprioriteit zou zijn om Anderlecht offensief sterker te maken, komt bedrogen uit. Herman Van Holsbeeck heeft nog een straffere naam in het vizier. "Maar wie ik echt wil weet niemand", zei hij  gisteren al aan Sporza.


Komt Bryan Ruiz naar het Astridpark of niet? De vraag houdt de Belgische media al enkele dagen bezig en dat ziet RSCA-manager Herman Van Holsbeeck maar wat graag gebeuren. "Ruiz is een goeie voetballer, maar zoals altijd heb ik een plan A, een plan B en een plan C. En het doet me plezier dat mijn plan A nog steeds nergens in de kranten gestaan heeft. We kennen Ruiz, we kennen zijn kwaliteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met spelers die naar het WK gaan of willen gaan en die niet veel spelen bij hun club. Ruiz staat op die lijst, maar daar staan er nog een aantal op", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.


Welke speler dan wel voorkomt in 'plan A' wil de manager vanzelfsprekend niet lossen. "Maar het is een speler die Anderlecht heel veel kan bijbrengen." Zeker dat die eerste piste ook realiseerbaar is, is Van Holsbeeck niet. Afhankelijk van wat mogelijk is, kan het net zo goed een echte diepe spits als een 'type Suárez' worden.

nr10.be

vanholsbeeck

Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA

Meer nieuws...