Selectie: Gent - Anderlecht

RSC Anderlecht gaat op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij KAA Gent. Coach John van den Brom maakte vandaag na de laatste training zijn selectie bekend voor de wedstrijd in de Ghelamco ArenaPaars-wit staat voor een belangrijk drieluik met wedstrijden in Gent, in Standard en thuis tegen Zulte Waregem, maar coach van den Brom heeft vertrouwen in een goede afloop. ‘Ik zal met niets minder dan een negen op negen tevreden zijn. Het is ons doel om de achterstand op koploper Standard te verkleinen en dat kan alleen door te winnen en liefst ook met mooi voetbal. We zijn klaar voor deze laatste drie wedstrijden voor de winterstop,’ is John van den Brom duidelijk.


Makkelijk zal het niet worden want de ploeg van Rednic draait met vier overwinningen op een rij op volle toeren. ‘Gent is een ploeg in vorm. Ze spelen vanuit een goede organisatie en zitten door hun goede resultaten boordevol vertrouwen, maar wij gaan naar daar voor de overwinning.’ Coach van den Brom kan voor deze wedstrijd echter niet rekenen op Olivier Deschacht, die nog steeds geblesseerd is aan zijn enkel. Massimo Bruno is daarentegen weer helemaal fit en zit in de selectie.


1. ACHEAMPONG, Frank2. BRUNO, Massimo3. CYRIAC4. DENDONCKER, Leander5. DE ZEEUW, Demy6. GILLET, Guillaume7. KAMINSKI, Thomas8. KOUYATE, Cheikhou9. KLJESTAN, Sacha10. MBEMBA, Chancel11. MILIVOJEVIC, Luka12. MITROVIC, Aleksandar13. NAJAR, Andy14. NSAKALA, Fabrice15. NUYTINCK, Bram16. PRAET, Dennis17. PROTO, Silvio18. TIELEMANS, Youri19. VANDEN BORRE, Anthony20. VARGAS, Ronald21. VICO, Federico

RSCA.be

selectie gent

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...