Selectie: Gent - Anderlecht

RSC Anderlecht gaat op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij KAA Gent. Coach John van den Brom maakte vandaag na de laatste training zijn selectie bekend voor de wedstrijd in de Ghelamco ArenaPaars-wit staat voor een belangrijk drieluik met wedstrijden in Gent, in Standard en thuis tegen Zulte Waregem, maar coach van den Brom heeft vertrouwen in een goede afloop. ‘Ik zal met niets minder dan een negen op negen tevreden zijn. Het is ons doel om de achterstand op koploper Standard te verkleinen en dat kan alleen door te winnen en liefst ook met mooi voetbal. We zijn klaar voor deze laatste drie wedstrijden voor de winterstop,’ is John van den Brom duidelijk.


Makkelijk zal het niet worden want de ploeg van Rednic draait met vier overwinningen op een rij op volle toeren. ‘Gent is een ploeg in vorm. Ze spelen vanuit een goede organisatie en zitten door hun goede resultaten boordevol vertrouwen, maar wij gaan naar daar voor de overwinning.’ Coach van den Brom kan voor deze wedstrijd echter niet rekenen op Olivier Deschacht, die nog steeds geblesseerd is aan zijn enkel. Massimo Bruno is daarentegen weer helemaal fit en zit in de selectie.


1. ACHEAMPONG, Frank2. BRUNO, Massimo3. CYRIAC4. DENDONCKER, Leander5. DE ZEEUW, Demy6. GILLET, Guillaume7. KAMINSKI, Thomas8. KOUYATE, Cheikhou9. KLJESTAN, Sacha10. MBEMBA, Chancel11. MILIVOJEVIC, Luka12. MITROVIC, Aleksandar13. NAJAR, Andy14. NSAKALA, Fabrice15. NUYTINCK, Bram16. PRAET, Dennis17. PROTO, Silvio18. TIELEMANS, Youri19. VANDEN BORRE, Anthony20. VARGAS, Ronald21. VICO, Federico

RSCA.be

selectie gent

Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht

Meer nieuws...