Van den Brom: "Onze prestatie vanavond was ondermaats"

Met John Van den Brom beleefde gisteren een baaldag. Anderlecht verloor met 2-1 bij Charleroi, na een barslechte wedstrijd. "Dit is een grote teleurstelling", vertelt Van den Brom aan Sporza. "Ik had gehoopt dat we verder zouden staan dan nu gebleken is.""We hadden de voorbije weken goed getraind en waren klaar voor dit duel. We wisten dat het belangrijk was om de voeling met de top van het klassement niet te verliezen. Maar daar heb ik als trainer weinig van gezien."
De voorbije weken haalde Anderlecht na een minder periode negen op negen. "Ik heb niks veranderd aan de ploeg. Ik gaf de spelers het vertrouwen, omdat ze dat verdienden. Dan hoop je daar iets van terug te zien, maar dat was een uur niet het geval."


John van den Brom zag zijn team al voor de vijfde keer in 16 speeldagen verliezen.  "Deze nederlaag is heel erg. Vooraf hadden we het vertrouwen en kwamen we naar hier met het gevoel te kunnen winnen. Maar we begonnen zo ongelooflijk slecht aan de match. We hadden geen grip, lieten de ruimtes te groot, liepen achter de feiten aan en toonden geen scherpte. Onze prestatie vanavond was ondermaats. Als je al de rest buiten beschouwing laat, is er één positieve zaak: de terugkeer van Vargas. Het is de Vargas zoals we hem van lang geleden kennen. Ik ben blij voor hem."


Staat Anderlecht nu terug bij af? "Dat zou te gemakkelijk gezegd zijn. Dan negeer je alles wat de voorbije weken wel goed was. Dit past wel uiteraard niet in ons schema. Het is jammer."

Sporza

vandenbrom charleroi

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...