Van den Brom: "Onze prestatie vanavond was ondermaats"

Met John Van den Brom beleefde gisteren een baaldag. Anderlecht verloor met 2-1 bij Charleroi, na een barslechte wedstrijd. "Dit is een grote teleurstelling", vertelt Van den Brom aan Sporza. "Ik had gehoopt dat we verder zouden staan dan nu gebleken is.""We hadden de voorbije weken goed getraind en waren klaar voor dit duel. We wisten dat het belangrijk was om de voeling met de top van het klassement niet te verliezen. Maar daar heb ik als trainer weinig van gezien."
De voorbije weken haalde Anderlecht na een minder periode negen op negen. "Ik heb niks veranderd aan de ploeg. Ik gaf de spelers het vertrouwen, omdat ze dat verdienden. Dan hoop je daar iets van terug te zien, maar dat was een uur niet het geval."


John van den Brom zag zijn team al voor de vijfde keer in 16 speeldagen verliezen.  "Deze nederlaag is heel erg. Vooraf hadden we het vertrouwen en kwamen we naar hier met het gevoel te kunnen winnen. Maar we begonnen zo ongelooflijk slecht aan de match. We hadden geen grip, lieten de ruimtes te groot, liepen achter de feiten aan en toonden geen scherpte. Onze prestatie vanavond was ondermaats. Als je al de rest buiten beschouwing laat, is er één positieve zaak: de terugkeer van Vargas. Het is de Vargas zoals we hem van lang geleden kennen. Ik ben blij voor hem."


Staat Anderlecht nu terug bij af? "Dat zou te gemakkelijk gezegd zijn. Dan negeer je alles wat de voorbije weken wel goed was. Dit past wel uiteraard niet in ons schema. Het is jammer."

Sporza

vandenbrom charleroi

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...