Vargas keert terug in selectie van Anderlecht

Morgenavond trekt Anderlecht naar Charleroi. Coach John van den Brom heeft in z'n selectie plaats voor Proto, Gillet en Vargas, die allemaal terugkeren uit blessure. Proto verwijst z'n vervanger Kaminski ook weer naar de bank.


John van den Brom kan op een nagenoeg fitte kern rekenen voor de match tegen Charleroi. Enkel Matias Suarez, die voor de rest van het seizoen out is, ontbreekt. De coach recupereert dus Gillet (die uitviel tegen Standard met een vleeswonde), Proto (die zich blesseerde aan de enkel) en Vargas (die een knie-operatie onderging).


"We zijn intensief bezig geweest met Ronald Vargas. Hij is klaar voor de match tegen Charleroi. Bij de beloften en in de oefenmatch tegen NAC toonde hij ook dat hij geen schrik heeft in de duels", zegt Van den Brom.
Ook Silvio Proto is klaar voor de dienst. "Hij zal ook spelen. Ik had gezegd dat hij de nummer één is en ik denk dat ik dat niet hoef te veranderen omdat hij geblesseerd is."De Anderlecht-trainer kan dus net op tijd op een fitte kern rekenen. "We zullen iedereen hard nodig hebben in deze belangrijke maand. De vorige wedstrijden liep het beter. De spelers die daartoe hebben bijgedragen, verdienen respect. Maar iedereen moet vechten voor zijn plaats op het veld."
Wat denkt hij van tegenstander Charleroi? "Ik ben heel enthousiast over hen. Ze hebben geen schrik om te voetballen. Het zal moeilijk worden, want iedereen wil zich bewijzen tegen ons."

Sporza

vargas vandenbrom charleroi

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...