Vargas keert terug in selectie van Anderlecht

Morgenavond trekt Anderlecht naar Charleroi. Coach John van den Brom heeft in z'n selectie plaats voor Proto, Gillet en Vargas, die allemaal terugkeren uit blessure. Proto verwijst z'n vervanger Kaminski ook weer naar de bank.


John van den Brom kan op een nagenoeg fitte kern rekenen voor de match tegen Charleroi. Enkel Matias Suarez, die voor de rest van het seizoen out is, ontbreekt. De coach recupereert dus Gillet (die uitviel tegen Standard met een vleeswonde), Proto (die zich blesseerde aan de enkel) en Vargas (die een knie-operatie onderging).


"We zijn intensief bezig geweest met Ronald Vargas. Hij is klaar voor de match tegen Charleroi. Bij de beloften en in de oefenmatch tegen NAC toonde hij ook dat hij geen schrik heeft in de duels", zegt Van den Brom.
Ook Silvio Proto is klaar voor de dienst. "Hij zal ook spelen. Ik had gezegd dat hij de nummer één is en ik denk dat ik dat niet hoef te veranderen omdat hij geblesseerd is."De Anderlecht-trainer kan dus net op tijd op een fitte kern rekenen. "We zullen iedereen hard nodig hebben in deze belangrijke maand. De vorige wedstrijden liep het beter. De spelers die daartoe hebben bijgedragen, verdienen respect. Maar iedereen moet vechten voor zijn plaats op het veld."
Wat denkt hij van tegenstander Charleroi? "Ik ben heel enthousiast over hen. Ze hebben geen schrik om te voetballen. Het zal moeilijk worden, want iedereen wil zich bewijzen tegen ons."

Sporza

vargas vandenbrom charleroi

RSC Anderlecht - Genk is volledig uitverkocht
Youth League: Ook youngsters kunnen niet winnen van PSG
Marc Degryse: "Het echte Anderlecht is terug"
Appiah: "Shirts van Neymar of Mbappé interesseren me niet"
Michel Verschueren: "Goeie prestatie van RSCA nu nog beter afwerken"
Gerkens: "Voldoende kansen gekregen, maar maken die niet af"
Lichte blessure voor Kums en Trebel
Josue Sa wisselde shirt met Neymar
Blunder Svilar komt Benfica duur te staan
Weiler kan bondscoach worden van Oostenrijk
Vanhaezebrouck: "Ik kan alleen maar 'chapeau' zeggen tegen Gerkens"
De Witte: "Prestatie van Anderlecht mag gezien worden"
Emery prijst gretig Anderlecht
Deschacht: "Je speelt goed en hebt kansen dan is die 0-4 jammer"
Hanni: "Dit is een ontgoocheling"

Meer nieuws...