Van den Brom: "Wat mij betreft vertrekt er niemand en komen er enkel spelers bij"

Zaterdag opent Anderlecht om 18 uur de terugronde van de Jupiler Pro League op het veld van Sporting Charleroi. Ten opzichte van de topper tegen Racing Genk voert trainer John van den Brom heel wat wijzigingen door.Zo komt de herstelde Silvio Proto opnieuw in de selectie. Hij krijgt in doel de voorkeur op Thomas Kaminski. "Daar bestaat geen discussie over", zei trainer John van den Brom zonet op een persconferentie. "Ik ben zeer tevreden over de prestaties van Thomas, maar Proto blijft nummer één. Er is geen enkele reden om daaraan te twijfelen."


Ook van de partij is Ronald Vargas. De Venezolaan is hersteld van zijn zoveelste zware blessure en reist meteen mee af naar Charleroi. Guillaume Gillet is hersteld van zijn vleeswonde, maar blijft op de bank voor de uit schorsing terugkerende Anthony Vanden Borre. Olivier Deschacht neemt wellicht zijn plaats links in de verdediging in. Fabrice N'Sakala zit nog één schorsingsdag uit. Andy Najar kwam laat terug uit interlandverplichtingen en begint hooguit op de bank.


Van den Brom stelde onmiddellijk paal en perk aan alle vragen omtrent in- en uitgaande transfers. "Bij een club als Anderlecht is er altijd interesse in spelers. Ik las vandaag ook dat er interesse is voor Cyriac en ook voor Kouyate. Als je op elk gerucht moet reageren, zijn we lang bezig. Ik kan wel zeggen dat er intern nog niet is gesproken over een verhuur of verkoop van die of die speler."


De kern van Anderlecht is al niet te breed en dus wil Van den Brom zich vooral concentreren op versterkingen. "Ik hoop dat er niemand weggaat en dat er vooral spelers bijkomen", knikte hij. "Wat we er bij willen? Daar ga ik niet op in, maar we zijn er mee bezig. Maar het is geen geheim dat we vooral aanvallend iets willen doen om Matias Suarez te vervangen."bron:Voetbalkrant.be

nr10.be

vandenbrom charleroi

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...