Van Holsbeeck: "Toen Bayat zei dat Sissoko wou komen, viel ik bijna van mijn stoel"

Anderlecht heeft goede hoop om Mohamed Sissoko deze week vast te leggen. De middenvelder traint nu al meer dan een week mee en liet een positieve indruk na. Deze week hoopt Herman Van Holsbeeck nog tot een akkoord te komen met de Malinees.


Van Holsbeeck bleef nog voorzichtig, maar alle signalen zijn er dat Sissoko deze week nog aangesloten wordt. "Het is de tweede keer in mijn carrière als manager dat een speler met een zekere status zo maar wil komen meetrainen om zich te bewijzen", aldus Van Holsbeeck. "En de eerste keer dat een man met zo'n palmares wil naar Anderlecht komen. Wasilewski was de eerste omdat Vercauteren hem toenertijd eerst aan het werk wou zien. Toen Mogi Bayat me zei dat Sissoko zo wou komen, viel ik bijna van mijn stoel."


"Die jongen wil nog plezier uit zijn carrière halen. Hij kon in China voor miljoenen en miljoenen gaan spelen. Ik heb hem gezegd wat ik kan betalen en hij zei direct: 'We komen er wel uit'. En hij wil in functie van zijn prestaties verloond worden. Ik neem mijn hoed af voor zoveel goede wil. En het doet me ook plezier als hij zegt dat de infrastructuur en de organisatie bij Anderlecht te vergelijken is met die bij een topclub als Juventus", vertelde een duidelijk optimistische Van Holsbeeck.


Van Holsbeeck lijkt deze week de deal te zullen afronden. "We moeten zeker zijn dat hij fysiek in orde is, maar alle signalen wijzen daarop. Ik denk dat ik deze week wel met hem en zijn manager rond tafel zal zitten. Hij kan een absolute meerwaarde betekenen, want we hebben zo'n type niet in de ploeg", besloot Van Holsbeeck.Voetbalkrant

sissoko vanholsbeeck

Beloften blijven ongeslagen!
Anderlecht: "De club bestudeert de voorstellen minutieus"
Bekerduel tegen Standard is volledig uitverkocht!
Het einde van een tijdperk bij Anderlecht
Anderlecht gaat voor spits Rode Ster Belgrado
Het duo Wouter Vandenhaute - Paul Gheysens willen Anderlecht overnemen
Dames: Anderlecht haalt verschroeiend uit in clasico
Vanhaezebrouck: "Zowel Dendoncker als Onyekuru moet vechten om erbij te zijn op het WK"
Pieter Gerkens twijfelachtig voor verplaatsing naar Moeskroen
Hein Vanhaezebrouck: "Van drie spitsen heeft 'Teo' meest potentieel om te spelen bij Anderlecht"
Vanhaezebrouck neemt volledige B-kern mee op winterstage
Hamdi Harbaoui: "Ik wil beslissend zijn, zeker met het oog op het WK"
Jong talent Sieben Dewaele krijgt profcontract
Linksachter van Juventus weer in beeld bij paars-wit
Hein Vanhaezebrouck laat spelers marathon lopen

Meer nieuws...