Selectie: RSCA - Standard

RSC Anderlecht speelt zondagavond in het eigen Constant Vanden Stockstadion de topper tegen Standard. Coach John van den Brom beschikt over een bijna volledig fitte spelerskern voor deze wedstrijd…


‘De zware nederlaag tegen PSG is verteerd,’ opent coach van den Brom. ‘Het is nu een goed moment om Standard te ontmoeten. Dat maakt het voor mijn groep makkelijker om de knop opnieuw om te draaien. Dit duel is altijd op het scherpst van de snee en de motivatie komt vanzelf. Zondag is een belangrijke wedstrijd gezien de situatie. Er is maar één ding dat telt en dat is een overwinning,’ aldus een strijdvaardige van den Brom.


Met vier nederlagen in elf wedstrijden krijgt paars-wit de motor maar moeilijk aan de praat dit seizoen. ‘Het duurt inderdaad langer dan verwacht dit seizoen, maar we hebben ook al wedstrijden gezien waar we het beaamde niveau wel haalden en dit met dezelfde spelerskern,’ zegt de Nederlandse coach. ‘Het is tijd dat we dit nu ook eens tonen tegen een topploeg, maar ik heb er een goed gevoel over,’ besluit John van den Brom.


Selectie RSCA:
Acheampong, Bruno, Cyriac, Deschacht, De Zeeuw, Gillet, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbemba, Milivojevic, Mitrovic, Najar, N'Sakala, Nuytinck, Praet, Roef, Tielemans en Vanden Borre.

RSCA.be

standard rsca vandenbrom

Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos

Meer nieuws...