Suarez in aanvaring met Van den Brom

Spelers en bestuur waren woensdagavond na de pijnlijke nederlaag van RSC Anderlecht tegen Paris Saint-Germain ontevreden. Ook tijdens de rust van de match zouden er al harde woorden gevallen zijn. 


Matias Suarez zou immers zijn uitgevlogen tegen zijn coach, meldt La Dernière Heure. De Argentijn pikte het niet dat hij halverwege de wedstrijd vervangen werd door Frank Acheampong.
Toen hij tijdens de rust vernam dat hij niet meer zou starten aan de tweede helft, begon Suarez te roepen tegen John van den Brom. Hij had het over een gebrek aan respect ten opzichte van hem. Zijn ploegmaats hadden de voormalige Gouden Schoen nog nooit zo kwaad gezien, aldus nog de krant.


Op zijn beurt spaarde Van den Brom Suarez niet op de persconferentie na de wedstrijd. Hij verklaarde dat de Argentijn zijn defensieve opdracht niet naleefde, dat de spelers gewaarschuwd waren dat Gregory van der Wiel zeer hoog opkomt en goeie centers geeft, en dat in het moderne voetbal ook grote spelers defensief werk moeten opknappen.


Suarez begreep dan weer niet waarom hij bijna als linksachter moest gaan spelen. Het is duidelijk dat er een haar in de boter zit, en dat voor de wedstrijd tegen Standard één en ander uitgeklaard moet worden tussen speler en trainer. 


VoetbalNieuws

suarez vandenbrom rsca psg standard

Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"
Vanhaezebrouck: "Ik heb een reactie gezien op training"

Meer nieuws...