Boskamp: "Een andere trainer had het niet beter gedaan tegen die superploeg"

John van den Brom krijgt (weer) de wind van voren na de match tegen PSG. Johan Boskamp nuanceert de bolwassing die Anderlecht kreeg en vindt het ook niet terecht dat zijn landgenoot beladen wordt met alle zonden van IsraŽl.Johan Boskamp was gisteren een aandachtig toeschouwer tijdens de U19-match van Anderlecht tegen PSG, net als heel de technische staff van paars-wit trouwens. Ook hij zag dat het niet goed was. "Anderlecht gaf woensdag veel te veel ruimte weg. Er kon een tanker tussenvaren jongen", lachte Boskamp in zijn eigengereide stijl. "Maar is dat de schuld van de trainer? Zijn spelers hebben bijlange niet het niveau van die van PSG. Die Ibrahimovic speelt op een categorie of negen hoger dan die jongens."
Om nog even door te gaan op Ibrahimovic. "Zijn mooiste goal maakte hij zelfs niet. Dat hakje niet gezien waarmee hij Kaminski te kakken wou zetten? Maar wat vooral opviel was dat hij minstens zoveel werk deed in verdediging als in de aanval. Nu is iedereen bezig over de keuze van Suarez op links, maar als zo'n grote speler dat kan opbrengen, waarom Suarez dan niet? Voor mij is dat geen verkeerde keuze, maar de speler die eens voor de spiegel moet gaan staan."


Van den Brom staat nu wel degelijk onder druk, want ook de laatste aanhangers beginnen te twijfelen nadat hij niet bijstuurde tijdens de eerste helft. "Het is makkelijk om op de kop van Van den Brom nu te zitten. Geloof me, je mag eens een andere trainer proberen vinden die met deze groep beter had gedaan tegen die superploeg", neemt Boskamp de verdediging van zijn landgenoot op zich.Voetbalkrant

boskamp rsca psg

Erik Lambrechts fluit Genk - Anderlecht
Anderlecht blijft aandringen voor Turks International
Hein Vanhaezebrouck: "Emilio Ferrera doet iets extra met de jeugd"
Kara: "Alles gaat goed met me en ik ben blij dat ik hier opnieuw ben"
Van Holsbeeck: ďAls we Teodorczyk afgelopen zomer verkocht hadden waren fans ontevreden"
Vanhaezebrouck: "Psycholoog ook nuttig als er geen problemen zijn"
Anderlecht zet Siebe Schrijvers op verlanglijstje
Vanhaezebrouck: "Door de overname zijn middelen beperkt"
Roger Vanden Stock wordt ereburger van Anderlecht
Anderlecht zonder Obradovic, Chipciu en Boeckx naar Genk
Vanhaezebrouck: "Operatie voor Onyekuru onafwendbaar"
Vanhaezebrouck praat met Vranjes
Anderlecht volgt spits van Standard
Anderlecht volgt drie alternatieven voor Vranjes
Charleroi wil aankoopoptie Lukebakio lichten

Meer nieuws...