Kljestan: "Vooral de jonge spelers moeten hieruit leren"

Er was weinig te doen tegen Paris Saint-Germain. Dat zag ook Sacha Kljestan die - net als velen - vol bewondering naar de kunsten van Zlatan Ibrahimovic stond te kijken. Al was hij ook kritisch voor sommigen.


Kljestan zag waar het fout liep, maar noemde geen namen. Al was iedereen het eens dat Van der Wiel wel heel veel ruimte kreeg bij die eerste twee goals. "We gaven twee makkelijke goals weg. Zij kregen ook de tijd en ruimte om hun spel te spelen. We wisten dat hun vleugelverdedigers heel hoog opkwamen en dan wordt er twee keer gescoord op assist van de rechtsback. Dat mag niet, maar dat is voor de trainer. We moeten ook kunnen toegeven dat PSG op een heel ander niveau speelt dan Anderlecht."


En dan vooral één man: Zlatan Ibrahimovic, die weer zijn buitenaardse kwaliteiten liet bewonderen. "Het is ongelooflijk. Een stuk van mij wou hem vermoorden, een ander stuk wou voor hem applaudiseren."
Kljestan had ook een raad voor zijn ploegmaats. "Vooral de jonge spelers moeten hieruit leren. Dit is een ander niveau. Kaminski bijvoorbeeld, we hebben heel veel vertrouwen in hem. Hij kan hier enkel lessen uit trekken, alhoewel hij weinig aan de doelpunten kon doen."Voetbalkrant

kljestan psg rsca

Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos

Meer nieuws...