N’Sakala: "Kans om ons te tonen tegen de beste spelers"

Op de derde speeldag van de UEFA Champions League ontvangt paars-wit de Franse topclub Paris Saint-Germain in het Astridpark. Verdediger N’Sakala stond aan de vooravond van deze wedstrijd de media te woord…


‘Het doet me plezier om matchen als deze te kunnen spelen,’ opent de Franse rechtsachter. ‘Ik was vroeger steeds supporter van PSG, maar tegenwoordig ben ik een grotere fan van Anderlecht.’ Fabrice N’Sakala is de enige paars-witte speler die al tegen de Franse topclub speelde. ‘De enige raad die ik mijn medespelers kan geven is om allemaal op de top van hun kunnen te zijn. PSG is een zeer moeilijke ploeg om tegen te spelen en heel de ploeg zal op zijn best moeten zijn om hen in moeilijkheden te brengen,’ aldus N’Sakala.


De rechtstreekse tegenstander van N’Sakala is Edinson Cavani, maar dit boezemt de verdediger geen angst in. ‘In de Champions League krijg je de kans om je te tonen tegen de beste spelers. Cavani is een afwerker en levensgevaarlijk in de zestienmeter. De verdediging zal de wedstrijd van hun leven moeten spelen en ook de communicatie onderling wordt zeer belangrijk. Aanvallend is PSG zeer sterk en wij zullen een collectieve ijzersterke prestatie moeten neerleggen. Het wordt alleszins een zeer leerrijke wedstrijd voor onze jonge ploeg,’ besluit Fabrice N’Sakala.

RSCA.be

nsakala psg rsca

Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos

Meer nieuws...