Steegen: "Het digitaal platform voor onze supporters wordt steeds beter"

Het Youtube-kanaal van RSC Anderlecht heeft een nieuw record gevestigd: de video van ‘het bruggetje’ van John van den Brom op training is meer dan 235.000 keer bekeken.


Steeds meer fans vinden de weg naar onze sociale en digitale media. De officiële facebookpagina van de club is het meest populaire van alle clubs van de Jupiler Pro League met 224.000 fans. Ook de officiële twitteracount van de club is het meest gevolgde met meer dan 30.000 volgers. Op dit ogenblik werkt RSC Anderlecht aan een nieuwe website die zal beantwoorden aan de eisen van de talrijke supporters. De nieuwe site wordt in de loop van januari 2014 aangeboden.


De communicatiedienst van RSC Anderlecht heeft de voorbije jaren werk gemaakt om de fans meer en beter te betrekken bij het dagelijks leven van de club. Dit dankzij een uitgebreid aanbod aan video’s, programma’s en boodschappen op het digitaal platform van de club.


In naam van het communicatieteam en alle clubmedewerkers wil ik alle supporters danken voor zoveel betrokkenheid,’ zegt communicatieverantwoordelijk David Steegen‘Het is voor de club belangrijk dat de fans een platform hebben waar ze hun grieven, voorstellen en aanmoedigingen kwijt kunnen. De interactie tussen RSC Anderlecht en de supporters die de club via het digitaal platform volgen wordt steeds beter. Daarom zullen we nog meer acties, exclusieve video’s en exclusieve boodschappen ontwikkelen om de volgers en de surfers nog meer bij de club van hun hart te betrekken’ aldus David Steegen.
RSCA.be

steegen rsca

Kicker: "Bibberzege voor Bayern"
Trebel onzeker voor duel tegen Kortrijk
Deschacht en Coorevits zijn in het geheim getrouwd
Marc Degryse: "Aanpak Hein Vanhaezebrouck verdiende lof en respect"
Jupp Heynckes: "Zonder onze doelman was de score heel anders geweest"
Anderlecht was weer Anderlecht in het Astridpark
Trebel: “We spelen heel goed, maar we pakken alweer geen punten”
Gerkens: "Jammer dat de ref niet floot"
Vanhaezebrouck: "De scheids fluit bewust geen penalty, héél jammer"
René Weiler: "Ik heb mijn doelen bereikt bij Anderlecht"
Peter Vandenbempt: "Drie keer alleen voor de keeper en niet scoren, zo kun je niet winnen."
Sels: "Na de 1-1 dachten we dat we wedstrijd nog konden winnen"
Kums: "Niet enkel op Teo schieten"
Hein Vanhaezebrouck: "Efficiëntie in de Champions League heel belangrijk"
Anderlecht speelt zijn beste match maar verliest wel opnieuw

Meer nieuws...