Steegen: "Het digitaal platform voor onze supporters wordt steeds beter"

Het Youtube-kanaal van RSC Anderlecht heeft een nieuw record gevestigd: de video van ‘het bruggetje’ van John van den Brom op training is meer dan 235.000 keer bekeken.


Steeds meer fans vinden de weg naar onze sociale en digitale media. De officiële facebookpagina van de club is het meest populaire van alle clubs van de Jupiler Pro League met 224.000 fans. Ook de officiële twitteracount van de club is het meest gevolgde met meer dan 30.000 volgers. Op dit ogenblik werkt RSC Anderlecht aan een nieuwe website die zal beantwoorden aan de eisen van de talrijke supporters. De nieuwe site wordt in de loop van januari 2014 aangeboden.


De communicatiedienst van RSC Anderlecht heeft de voorbije jaren werk gemaakt om de fans meer en beter te betrekken bij het dagelijks leven van de club. Dit dankzij een uitgebreid aanbod aan video’s, programma’s en boodschappen op het digitaal platform van de club.


In naam van het communicatieteam en alle clubmedewerkers wil ik alle supporters danken voor zoveel betrokkenheid,’ zegt communicatieverantwoordelijk David Steegen‘Het is voor de club belangrijk dat de fans een platform hebben waar ze hun grieven, voorstellen en aanmoedigingen kwijt kunnen. De interactie tussen RSC Anderlecht en de supporters die de club via het digitaal platform volgen wordt steeds beter. Daarom zullen we nog meer acties, exclusieve video’s en exclusieve boodschappen ontwikkelen om de volgers en de surfers nog meer bij de club van hun hart te betrekken’ aldus David Steegen.
RSCA.be

steegen rsca

Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië

Meer nieuws...