Van den Brom: "Deze manier van spelen vasthouden"

John van den Brom was trots op zijn Anderlecht. "Voetbal kan hard zijn, daarvan is vanavond een mooi voorbeeld. Ik heb mijn jongens een groot compliment gegeven, ik ben trots op mijn spelers. Ze speelden zo goed en creŽerden zo veel kansen.""Ik zag spirit, inspiratie, tempo en kansen. Dit was absoluut onze beste wedstrijd van dit seizoen, en dat met een heel jonge ploeg. Het is zuur dat we dat niet om konden zetten in een resultaat. Als we deze manier van spelen kunnen vasthouden in de competitie, kunnen we enkel nog groeien."


"Topsport kan hard zijn. Dat hebben we vandaag nog een keer gezien", reageerde van den Brom, verwijzend naar de talloze kansen die paars-wit de nek omwrong. "Wij hebben zoveel kansen gecreŽerd en toch hebben we met 0-3 verloren."
 

"Dit is hard. De jongens verdienen een groot compliment. Dat is misschien gek als je 0-3 verliest, maar dit was onze beste wedstrijd van het seizoen", aldus de Nederlander nog. 


Van den Brom kwam ook nog terug op de strafschop van Mitrovic. "Die strafschop moet erin, maar helaas... Dan ga je toch terugdenken aan vorig seizoen. Daar is geen excuus voor. Hoe graag hij ze ook wil nemen, Mitrovic gaat van de lijst af."


"Bij ons werd elk klein foutje afgestraft terwijl wij aan de andere kant hun vele fouten niet konden afstraffen. Dat is jammer. Maar als we deze manier van spelen kunnen vasthouden, kunnen we alleen maar groeien", besloot van den Brom

Sporza

vandenbrom olympiakos rsca

Kums: "Ik en Weiler hadden een andere voetbalvisie"
Uros Spajic: "Boakye is sterk, snel en doelgericht, ik zou hem aanraden"
Uros Spajic: "Wie zwaar verliest moet boos zijn op zichzelf"
Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
Renť Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie
Najar pas na winterstop terug in actie
Anderlecht praat met Bracelona over Vermaelen

Meer nieuws...