Van den Brom: "Deze manier van spelen vasthouden"

John van den Brom was trots op zijn Anderlecht. "Voetbal kan hard zijn, daarvan is vanavond een mooi voorbeeld. Ik heb mijn jongens een groot compliment gegeven, ik ben trots op mijn spelers. Ze speelden zo goed en creŽerden zo veel kansen.""Ik zag spirit, inspiratie, tempo en kansen. Dit was absoluut onze beste wedstrijd van dit seizoen, en dat met een heel jonge ploeg. Het is zuur dat we dat niet om konden zetten in een resultaat. Als we deze manier van spelen kunnen vasthouden in de competitie, kunnen we enkel nog groeien."


"Topsport kan hard zijn. Dat hebben we vandaag nog een keer gezien", reageerde van den Brom, verwijzend naar de talloze kansen die paars-wit de nek omwrong. "Wij hebben zoveel kansen gecreŽerd en toch hebben we met 0-3 verloren."
 

"Dit is hard. De jongens verdienen een groot compliment. Dat is misschien gek als je 0-3 verliest, maar dit was onze beste wedstrijd van het seizoen", aldus de Nederlander nog. 


Van den Brom kwam ook nog terug op de strafschop van Mitrovic. "Die strafschop moet erin, maar helaas... Dan ga je toch terugdenken aan vorig seizoen. Daar is geen excuus voor. Hoe graag hij ze ook wil nemen, Mitrovic gaat van de lijst af."


"Bij ons werd elk klein foutje afgestraft terwijl wij aan de andere kant hun vele fouten niet konden afstraffen. Dat is jammer. Maar als we deze manier van spelen kunnen vasthouden, kunnen we alleen maar groeien", besloot van den Brom

Sporza

vandenbrom olympiakos rsca

Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers
Frank de Boer staat open voor gesprek met RSCA
Hein Vanhaezebrouck bovenaan verlanglijstje
AA Gent-voorzitter: "Hein heeft het laatste woord"
Anderlecht Fan Board: "Al hadden we 10 punten meer,we waren spelniveau beu"
Najar nog minstens zes weken aan de kant
Weiler krijgt van Anderlecht nog 400.000 euro
Steegen: "Reactie Roger Vanden Stock was pure emotie"
RSCA-fans planden nog hardere acties
Enkele spelers: "Laat dit niet gebeuren,wij spelen slecht, niet Renť"
Opvallend: RSCA van Weiler schiet meest op doel en heeft meeste kansen dit seizoen
Anderlecht gaat grote jeugdtalenten anders begeleiden

Meer nieuws...