Bruno: "Lijn doortrekken tegen Lierse"

Dat de Mbokani's, Biglia's en andere Jovanovicen maar de videobeelden opvragen van de bekermatch van Anderlecht tegen Eupen. Massimo Bruno gaf het voorbeeld van hoe je een perfecte strafschop trapt.


Bruno zette zich na vijf minuten kordaat achter de bal en schoot in het dak van het doel: simpel en onhoudbaar. "Ik train al enkele weken op training op strafschoppen schieten. Ik stond al op de lijst, maar nu Mitrovic en Kljestan er niet bij was, mocht ik trappen. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen. Ik trapte zoals op training met veel risico."


En hij gaat die verantwoordelijkheid ook de volgende weken niet uit de weg. "De eerste is altijd het moeilijkste. Als er nog komen, wil ik die met plezier trappen", lachte hij. Over de match dan. "Na de 1-0 en de 2-0 hebben we er plezier in gekregen en dat zag je. Alles ging veel makkelijker. De doelpunten zijn goed voor het vertrouwen Ik ben blij dat Youri zijn eerste goal kon meepikken, maar ook heel blij voor Cyriac. Voor hem was het heel belangrijk, want het was al een tijdje geleden dat hij nog scoorde. Het was een match waarin alles lukte. Eupen is ook met open vizier komen strijden en dat is altijd plezanter dan een team dat met tien voor de goal gaat liggen. Nu moeten we deze lijn doortrekken tegen Lierse.""Het was een laat verjaardagscadeau, want vorige week was het minder plezant", lachte hij nog.Het Nieuwsblad

bruno eupen rsca

Vader Alexander Chipciu ernstig ziek
Steegen: "In een groter stadion zouden we democratischer prijzen vragen"
Erik Lambrechts fluit Anderlecht - Kortrijk
HNB: "Derde kandidaat-koper van Anderlecht is niet serieus te nemen"
Hein Vanhaezebrouck: "Het publiek is kwaliteitsvoetbal gewend, maar als goed is mogen er paar decibels bij"
Anderlecht krijgt bezoek van Aruna Dindane
Kobe Cools blijft langer bij paars-wit
Anderlecht strikt pijlsnelle talentvolle flankaanvaller
Vanhaezebrouck: "Onyekuru centraal plaatsen is geen optie"
Trebel is twijfelachtig tegen Kortrijk
Gert Verheyen: "Fans van Anderlecht zijn kritisch en is winnen maar normaal"
Erwin Vandenbergh: "Teo heeft een spitsentrainer nodig"
Obradovic genezen
Stanciu nog altijd geblesseerd
Blessure Trebel valt mee maar is twijfelachtig voor duel tegen Kortrijk

Meer nieuws...