Bruno: "Lijn doortrekken tegen Lierse"

Dat de Mbokani's, Biglia's en andere Jovanovicen maar de videobeelden opvragen van de bekermatch van Anderlecht tegen Eupen. Massimo Bruno gaf het voorbeeld van hoe je een perfecte strafschop trapt.


Bruno zette zich na vijf minuten kordaat achter de bal en schoot in het dak van het doel: simpel en onhoudbaar. "Ik train al enkele weken op training op strafschoppen schieten. Ik stond al op de lijst, maar nu Mitrovic en Kljestan er niet bij was, mocht ik trappen. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen. Ik trapte zoals op training met veel risico."


En hij gaat die verantwoordelijkheid ook de volgende weken niet uit de weg. "De eerste is altijd het moeilijkste. Als er nog komen, wil ik die met plezier trappen", lachte hij. Over de match dan. "Na de 1-0 en de 2-0 hebben we er plezier in gekregen en dat zag je. Alles ging veel makkelijker. De doelpunten zijn goed voor het vertrouwen Ik ben blij dat Youri zijn eerste goal kon meepikken, maar ook heel blij voor Cyriac. Voor hem was het heel belangrijk, want het was al een tijdje geleden dat hij nog scoorde. Het was een match waarin alles lukte. Eupen is ook met open vizier komen strijden en dat is altijd plezanter dan een team dat met tien voor de goal gaat liggen. Nu moeten we deze lijn doortrekken tegen Lierse.""Het was een laat verjaardagscadeau, want vorige week was het minder plezant", lachte hij nog.Het Nieuwsblad

bruno eupen rsca

Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic
Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel

Meer nieuws...