Van den Brom: "Ik heb zondag moeilijke keuzes te maken"

John van den Brom zag dat het vlot liep tegen Eupen, maar wou niet te veel conclusies vastknopen aan de 7-0. Maar zag wel een ploeg die er weer wilde voor gaan en daarmee werd de kater van zondag weggespoeld. Ook zag hij enkele spelers die zich in de kijker speelden.Vooral Dennis Praet dan die de kaap van de 15 kilometer moet overschreden hebben in die ene match. "Hij heeft de boodschap begrepen. Dat is misschien een clichť, maar hij was heel present. Hij heeft veel energie verbruikt en hij gaf assists", loofde Van den Brom zijn middenvelder.


Maar ook over de rest was hij tevreden. "Bruno heeft die penalty schitterend omgezet. Dat is op Anderlecht wel een eens anders geweest. Ondanks de 4-0 bij de rust heb ik in de kleedkamer gezegd van te blijven spelen alsof hun leven er van af hing. En dat hebben ze gedaan. Ze hebben me het leven moeilijk gemaakt in functie van zondag. Ik heb moeilijke keuzes te maken."


Want naast Bruno en Praet viel vooral ook Tielemans op. "Maar ook Vanden Borre. Ik ben blij dat ik hem negentig minuten zag spelen. Zoals al de rest beviel hij me ook. Tielemans? Die klopt steeds nadrukkelijker op de deur!"


De grote verassing was dan weer het toptalent Kawaya. "Hij maakten al enige tijd indruk bij de beloften. Hij verdiende deze kans en hij heeft ze gegrepen."Het Nieuwsblad

vandenbrom eupen rsca

Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren
Clasico in Beker van BelgiŽ
Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"

Meer nieuws...